radyobir
radyobir

Tribünden küfür yağmuru!..

Trabzonspor'un Galatasaray'ı 4-0 yendiği mücadele sonrasında ortalık gerginleşti.

02 Eylül 2018 11:06 | Kategori:

Galatasaray, 6-0 galip geldiği Alanyaspor maçından sonra resmen alabora oldu. Bordo-mavililere 4-0 yenilen sarı-kırmızılılarda Younes Belhanda'nın ilk yarıda gördüğü kırmızı kart maçında kırılma anıydı. Faslı futbolcuya sosyal medyada büyük öfke vardı.

Badou Ndiaye, takıma katılmasının ardından bu sezon ilk defa ikinci 45 dakika şans buldu. Kamerunlu futbolcu olumlu bir oyun ortaya koydu ve kilit halindeki Trabzon orta sahasının aşılmasında rol oynadı.

Maç sonunda ise beklenmedik bir şekilde ortalık gerildi. Tünele giren Galatasaraylı futbolculara Trabzon tribünlerinden küfürler gelince teknik direktör Fatih Terim epey sinirlendi.

Fatih Terim, küfür eden taraftarlara müdahale etmeyen emniyete de körük içerisinde tepki gösterdi

Maçın ardından skor tahtasında "Artık sarmıyor" ifadesi paylaşıldı. Bu görüntü sarı-kırmızılı taraftarların tepkisini çekti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI