radyobir
radyobir

TRT muhabirini Fatih Terim fotografı kurtardı

Galatasaray'ın Tunus'ta oynanacak hazırlık maçı öncesi gözaltına alınan TRT muhabiri Volkan Kılıç, karakoldan Fatih Terim'in fotoğrafını göstererek çıktı. Kılıç, "Polisler Fatih Terim ile fotoğramı görünce 'ooo Terim' demeye başladılar. Olay çay ikramıyla sona erdi. Teşekkürler hocam" dedi.

27 Temmuz 2018 12:36 | Güncelleme :27 Temmuz 2018 13:13 | Kategori:

Galatasaray, özel hazırlık maçı için Tunus'a hareket etti. Galatasaray kafilesiyle birlikte Tunus'a giden TRT muhabiri Volkan Kılıç'ın başına ise talihsiz bir olay geldi.

TRT muhabiri Volkan Kılıç, Club Africain ve Galatasaray arasında oynanacak mücadele için gittiği Tunus'ta, yasak yerde çekim yaptığı için karakola götürüldü.



Yaşananları sosyal medya hesabından duyuran Kılıç, "Tunus'ta başımıza inanılmaz bir olay geldi. Akşam bağlantı yapacağımız zaman bir anda yanımıza silahlı adamlar geldi. Yasak yerde çekim yapıyormuşuz. Karakola gittik. Az önce çıktık. Türk televizyonu, maçtır Galatasaray'dır derken Fatih hoca ile olan fotoğrafımı gösterdim. Meğer olay bu kadar basitmiş. Polisler Fatih Terim ile fotoğrafını görünce 'ooo Terim' demeye başladılar. Olay çay ikramıyla sona erdi. Teşekkürler hocam" ifadelerini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI