radyobir
radyobir

Trump'tan "Hükümeti kapatırım" tehdidi!..

ABD Başkanı Trump, Demokratlar'ın Meksika Duvarı için bütçe onayı vermemesi durumunda bugün ABD hükümetinin kapanacağını söyledi.

21 Aralık 2018 15:43 | Güncelleme :21 Aralık 2018 15:51 | Kategori: Dünya

Trump, tweetinde;

"Demokratlar, duvarın durumunu, 'eski moda' diyerek küçültmeye çalışıyor. Doğrusu, işe yarayacak hiçbir şey yok ve bu yüzlerce yıldır bilinen bir gerçek. Daha iyiye giden bir şeyin olmadığı bir döngü gibi. Tekniği ve teknolojiyi herkesten daha iyi biliyorum." dedi. 

"Duvarla birlikte sınır daha etkili olacak. Doğru düzgün tasarlanmış ve inşa edilmiş duvar işe yarar, demokratlar ise bir şey yapmadığı gibi yatıyor. İsrail'deki duvar %99 başarılı. Bizim güneydeki sınırımızla hiçbir farkı olmayacak. Yüzlerce milyar dolar kurtarılmış olacak."

"Senato'da ne olacağı sorun değil. Cumhuriyetçiler kendileriyle gurur duymalı. Sınır güvenliği ve Duvar için oy vermeye dünyanın her yerinden Washington'a geldiler. Bir tane bile Demokrat 'evet' demedi ve biz büyük kazanç elde ettik. Sizinle gurur duyuyorum."

"Senatoda ihtiyacımız olan oyu veren Demokratlar muhtemelen sınır güvenliği ve duvara karşı oy verecek, ki buna ihtiyaç duyulduğunu bilmelerine rağmen... İnsanlar sınırların açılmasını ve cinayet istemiyor. Eğer Demokratlar onay vermezse, bugün hükümeti kapatacağım."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI