radyobir
radyobir

Trump Venezuela'ya saldırmaya hazırlanıyor!..

ABD Başkanı Donald Trump, Venezüella için "askeri seçeneğin" izlenebileceğini söyledi.

12 Ağustos 2017 06:15 | Kategori: Dünya

Trump, Venezüella konusunda pek çok seçenekleri olduğunu, askeri seçeneğin kesinlikle izlenebilecek bir yol olduğunu söyledi.

​Trump, "Dünyanın bize uzak bölgelerinde askerlerimiz var fakat Venezüella bize uzak değil, çok yakınımızda. İnsanlar orada acı çekiyor ve ölüyor. Askeri seçenek dahil birçok seçeneğimiz var" dedi.

​Venezüella'da bir süredir Devlet Başkanı Nicolas Maduro karşıtı eylemler gerçekleşiyordu. Venezüella hükümeti, ülkedeki eylemlerin ABD destekli olduğunu belirterek ABD yaptırımlarına karşı sert bir tutum izliyordu.

Son olarak Venezüella Devlet Başkanı Nicolas Maduro, ABD Hazine Bakanlığı'nın kendisi hakkında yaptırım kararı almasına, "Bay Emperyalist Trump tarafından yaptırım uygulanmasından gurur duydum. İstediğiniz yaptırımı uygulayın ama ben özgür bir halkın lideriyim" sözleriyle yanıt vermişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI