radyobir
radyobir

Tudor giderken yönetim de sarsıldı

Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor ile yollar resmen ayrıldı. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu. Sarı kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından olağanüstü genel kurul kararı alındı.

18 Aralık 2017 17:55 | Güncelleme :18 Aralık 2017 18:05 | Kategori:

Galatasaray Kulübünde Igor Tudor dönemi resmen sona erdi. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu. Sarı kırmızılı yönetim bu gelişmelerin ardından 13 Ocak'ta olağanüstü genel kurul kararı alındı.

KAP'A TUDOR AÇIKLAMASI

Galatasaray Kulübü, teknik direktör İgor Tudor ve teknik ekibi ile yollarını ayırdıklarını KAP'a da bildirdi.

Açıklama şöyle;

"Şirketimizin 18.12.2017 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz İgor Tudor ve teknik ekibinin görevine son verilmesi konusunda oybirliği ile karar alınmıştır."

Galatasaray'da başkan Dursun Özbek, Igor Tudor'u gönderme kararından sonra bir radikal karar daha aldı.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yeni Malatyaspor mağlubiyeti ardından teknik direktör Igor Tudor'un görevine son verme kararı aldı. Bu karardan sonra Özbek'in Fatih Terim'i takımın başında görmek istemesi sonrasında bu karara karşı çıkan yöneticiler oldu. Bu gelişme sonrasında Sar kırmızılı yönetim olağanüstü genel kurul kararı aldı.

TAKIMIN BAŞINDA KİM VAR?..

Göztepe maçında Galatasaray'ın başında sahaya altyapı koordinatörü Emrah Bayraktar çıkacak.

Galatasaray, Süper Lig'in 17. haftasında sahasında Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Igor Tudor ile yolları ayıran sarı-kırmızılılarda takımın başında sahaya altyapı koordinatörü Emrah Bayraktar çıkacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI