radyobir
radyobir

Tüm geliri şehit ailelerine gidecek

Çanakkale zaferinin 105'inci yılına ithaf edilen ve çok sayıda ünlü ismin seslendirdiği Çanakkale Türküsü, tüm dijital platformlarda yerini aldı.

18 Mart 2020 19:18 | Güncelleme :18 Mart 2020 19:22 | Kategori: Yaşam

Gelirinin tamamının şehit ailelerine bağışlanacak olan eser, sosyal medyada ilgi görüyor. Müzisyenler ve oyuncuların yanı sıra radyocu, yazar ve spor adamları tarafından seslendirilen eser, klibi ile de duygulu anların yaşamasına neden oluyor. 

Taşkın Müzik etiketi ile tüm dijital plartformlarda yerini alan eserin müzik yönetmenliğini Ali Kemal Arapoğlu üstleniyor. Projenin klip yönetmenliğini ise Erol Koçan üstleniyor. 

Çanakkale Türküsü, yazar Mustafa Sefa Güvenir, sanatçılar Onur Şan, Sergio Gürlek, Nadide Sultan, Kürşat, Ebru Cansın Palaur, Nida Şan, Asiye Palu, oyuncular Ali Nuri Türkoğlu, Erhan Ufak, Şenol İpek, Çiğdem Tunç, Abidin Yerebakan, Acelya Elmas, Erol Kocan, Çiğdem Tunç, Arif Güngör, Ali Buhara Mete, Levent Akçay, futbol yorumcusu Tanju Çolak, radyocu Afrikalı Ali, yapımcı ve Mustafa Arapoğlu tarafından seslendirildi. Eserin sosyal medya platformlarında rekor kırması bekleniyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI