radyobir
radyobir

Tüp mide ya sonrası!

Son zamanlarda çok fazla yapılan tüp mide operasyonları sonrasında zayıflayan kişiler estetik cerrahiden yardım alıyorlar.

01 Kasım 2018 14:04 | Kategori: Sağlık

Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Selçuk Aytaç açıklamalarda bulundu: "Tüp mide gibi zayıflama operasyonları sonrası, çok çabuk kilo kaybı sebebiyle pek çok insan sarkma sorunları yaşıyor. En fazla sarkma sorununu kol, meme, karın, bacak içi, yüz ve sırt bölgesinde gözlemliyoruz. Obezite cerrahisi sonrası estetik için bize gelen hastalarımıza kişiselleştirilmiş tedavi sunarak bir dizi yani 2 ya da 3 seanslık operasyonlar planlıyoruz. Söz gelimi en çok hangi bölgesinden rahatsız ise, o alandan başlayarak bu cerrahileri 1 seneye yayıp, tamamlıyoruz. Hepsinin söylediği ortak ifade ise, sarkan derilerinden dolayı duydukları rahatsızlık ve kilo vermelerine rağmen bedenlerini hala sevmedikleri estetik bulmadıkları yönünde. Bu sebeple lifting adı verdiğimiz bu estetik cerrahi operasyonları için bize başvuruyor ve son derece iyi sonuçlar alıyorlar. "

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI