radyobir
radyobir

Türk kraliçe Dubai'de

"Miss Fashiontv Turkey"de kraliçe seçilen Elif Yılmaz, Dubai'de yapılacak olan "Miss Fashiontv" Dünya Güzellik Yarışması'nda elli ülke güzelleri arasında Türkiye'yi temsil edecek.

11 Kasım 2021 12:29 | Kategori: Magazin

Dünyaca ünlü moda kanalı fashiontv’nin Türkiye Başkanı Enis Onat ile ünlü koreograf Ferhan Aral tarafından 2020 yılında düzenlenen ve ülkemizin en prestijli güzellik yarışması "Miss Fashiontv Turkey”de kraliçe seçilen Elif Yılmaz, bu hafta Dubai yolcusu.

Enis Onat'ın Birleşik Arap Emirlikleri, Dubai' de önümüzdeki günlerde düzenlediği "Miss Fashiontv" Dünya Güzellik Yarışması görkemli bir törenle Dubai’nin yeni moda ve eğlence merkezi olarak gösterilen "Dubai Meydan” da yapılacak. 13 Kasım gecesi yapılacak olan geceye elli ayrı ülkeden güzeller ve çok sayıda davetli katılacak.
Marifetli kraliçe…

Dubai’de "Miss fashiontv” Dünya Güzellik Yarışması’nda ülkemizi temsil edecek olan Elif Yılmaz, aldığı eğitimler ve yaptığı işlerle de dikkat çekiyor. Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan Yılmaz, aynı zamanda pilotaj eğitimi de almış. Aldığı oyunculuk eğitimi ile "Tam Kafadan” adlı sinema filmi ile İstanbul tanıtım filminde de rol alan 1,74 boyundaki güzel şu sıralar bir magazin programının da sunuculuğunu üstleniyor. İyi derecede İngilizcesi olan Elif Yılmaz, şarkıcılık yeteneğinin de olduğunu belirtti. Dubai’de yapılacak "Miss fashiontv”de iddialı olduğunu belirterek "Türk kızlarının güzelliği dünyada bilinen bir gerçek. Çok sayıda dünya güzeli çıkartmış bir ülkenin kızı olarak bu yarışmadan derece ile döneceğimi düşünüyorum. Günlerdir bu önemli gece için hazırlanıyorum” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI