radyobir
radyobir

Türk Telekom içindeki yazarları keşfediyor

Türk Telekom'un, çalışanları arasındaki yazarları keşfetmek üzere hayata geçirdiği 'İçimizdeki Yazarları Keşfediyoruz' projesi kapsamında ikinci kitap yayınlandı. Türk Telekom İç İletişim Uzmanı Süleyman Ezber tarafından kaleme alınan 'Ters İşler', plaza dili olarak bilinen ve günümüz iş dünyasının en büyük iletişim sorunlarından biri olan yanlış Türkçe kullanımlarını mizahi bir üslupla ele alıyor.

27 Haziran 2018 14:02 | Kategori: Yaşam

Türk Telekom’un, ‘İçimizdeki Yazarları Keşfediyoruz’ projesinin ikinci kitabı ‘Ters İşler’ yayınlandı. Türk Telekom İç İletişim Uzmanı Süleyman Ezber tarafından Türk Telekom Türkçe Seferberliği kapsamında kaleme alınan ‘Ters İşler’ dilimizin kötü kullanımını mizahi bir bakış açısıyla ele alıyor.

Türk Telekom Akademi ve İç İletişim Direktörlüğü çatısı altında hayata geçirilen proje ile yazının ve yazmanın heyecanını esere dönüştürerek, Türk Telekom içindeki yazarları ortaya çıkarmak hedefleniyor. Günümüz iş dünyasının en büyük iletişim sorunlarından olan yanlış Türkçe kullanımını mizahi bir üslupla ele alan Ters İşler, özellikle plaza dili diye adlandırılan ve yabancı kelimelerin bolca yer aldığı kullanımları Vedat Kapıcı isimli kahramanın etrafında gelişen olaylar üzerinden işliyor. Eğlenceli metinlerin yer aldığı kitap günümüz çalışanlarını konuşma ve yazım dili konusunda düşünmeye sevk ediyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI