radyobir
radyobir

Türkiye karakışı, Bodrum yazı yaşadı

Türkiye'nin birçok bölgesinde soğuk hava ve kar yağışı etkili olurken, Muğla'nın Bodrum ilçesinde sıcak havayı gören vatandaşlar denize girip güneşlendi.

02 Mart 2018 06:57 | Güncelleme :02 Mart 2018 11:03 | Kategori: Yaşam

Ülke genelinde Mart ayının ilk günü soğuk hava yeniden yüzünü gösterdi. Meteoroloji bir çok bölgede kar yağışı ile ilgili uyarılar yaparken Bodrum’da ise sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar denize girip güneşlendi. Türkiye’nin Doğusunda kar yağışı etkili olurken Bodrum’da ise yazdan kalma günler yaşandı. Sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar güneşin yüzünü göstermesi ile birlikte sahil kenarlarına akın etti.



Kafeteryaları dolduran az sayıda turist ve Bodrumlular güneşin tadını doyasıya çıkardı. Ülke genelinde soğuk hava ve kar yağışı etkili olurken Bodrum’da denize girilmesi ise Türkiye’de 4 mevsimin bir anda yaşandığını gösterdi. Güneydoğu ve Doğuanadolu da hava sıcaklığı eksi 10 dereceye kadar düşerken Ege kıyılarında ise hava sıcaklığı güneşin altında 25 dereceye kadar ulaştı.

Bodrum’da yazdan kalma bir gün yaşandığını belirten vatandaşlar, "Sıcak havayı fırsat bilip sahil kenarına geldik. Hava çok güzel, biz de tadını çıkarıyoruz. Yaz sıcağı var, sahil de sesiz, turist yok. Denize girip güneşleniyoruz” dedi.

Meteoroloji’den edinilen bilgiye göre ise Bodrum’da hava sıcaklığının hafta sonuna kadar mevsim normallerinin üstünde olacağı öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI