radyobir
radyobir

Türkiye'ye geliyor

Sezonun ilk Grand Slam'i Avustralya Açık'ta son 16'ya kalarak 'Ben geliyorum' diyen Muguruza, Roland Garros'ta Dünya 1 numarası Serena Williams'ı 1 saatte eleyerek sezonun en flaş gaibiyetlerinden birine imza attı. Çeyrek finalde Sharapova önünde ilk seti almasına rağmen maçı kaybeden Muguruza oyun tarzıyla seyircilerin ilgisini çeken bir raket.

13 Temmuz 2014 13:02 | Kategori:

13-20 Temmuz tarihlerinde Esenyurt'taki 63 kortlu Koza World of Sports tesisinin ev sahipliği yapacağı beşinci TEB BNP Paribas İstanbul Cup'ta oynayacak raketler bir bir netlik kazanıyor. Danimarkalı Wozniacki'den sonra Vinci, Petkovic, Svitolina, Muguruza, Pironkova, Schiavone, Wickmayer, Vekic ve Bencic'in de İstanbul'a gelmesi kesinleşti. 
Bu isimler arasında şüphesiz en ilgi çekici isim Roland Garros'ta Serena Williams'ı 1 saat içinde saf dışı bırakan İspanyol Garbine Muguruza. Ayrıca aldığı galibiyetlerden sonra kendine has dansını kortta sergileyen Andrea Petkovic ile güzelliği tenisinin önüne geçen Vekic ile ilk 100 içindeki en genç tenisçi olan Bencic'te İstanbul Cup'a renk katacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI