radyobir
radyobir

Tüyler ürperten ifadeler!..

Ören Bayan ipliklerinin eski sahiplerinden Jak ve eşi Georgia Karako'nun öldürülmesiyle ilgili sır perdesi, Özbekistanlı hizmetçilerin Kumkapı'da yakalanmasıyla aralandı. Çift geceyi cesetlerle geçirdi, ocağın gazını açtı, eşyalarını doldurdukları 7 bavulla taksiye binip kaçtı.

24 Ağustos 2014 10:36 | Kategori:

Çeşme’de tatilde olan İzzet Karako 22 Ağustos’ta anne ve babasından haber alamayınca Ortaköy’deki Mediko 2 Sitesi’nin yönetimini aradı. Site görevlileri Karako çiftinin villasına gittiklerinde yoğun bir gaz kokusu duydu. Görevliler Jak Karako (77) ve Georgia Karako’yu (69) ikinci kattaki yatak odasında kanlar içerisinde buldu. Mutfaktaki ocak açık bırakılmıştı. Polis, eve geldiğinde saat 13.15’ti.

CESETLERLE BİR GECE

Cinayetin olağan şüphelileri Karako çiftinin evinde 1 yıldır çalışan Özbek hizmetçiler Farkhodjon (28) ve eşi Gülbakar Yusufova’ydı (27). Polis cinayetin 21 Ağustos gecesi işlendiğini belirledi. Hizmetçi çift, geceyi cesetlerle geçirmiş, ertesi gün de 7 bavula doldurdukları eşyalarla bir taksiye binerek villadan ayrılmışlardı. Sitenin güvenlik kameralarından taksiye ulaşan polis, çiftin uğradığı hastaneye ve eczaneye gitti. Saat 13.26’da eczaneden çıktığı belirlenen çiftin bindiği 2’nci taksi de bulundu. Taksiyle Kumkapı’ya gitmişlerdi.

TUTUKLANDILAR

Kumkapı’daki pansiyonlara yapılan operasyonla Özbek çift, aynı gün 22.00’de yakalandı. Polisi görünce tepki vermeyen çift, Pansiyondan çıkarken cinayeti itiraf ettiler. Özbek çift, "tasarlayarak adam öldürmek” suçundan tutuklandı. Gülbakar Yusufova Bakırköy Cezaevi’ne, Farkhodjon Yusufova Maltepe Cezaevi’ne gönderildi.

TEK BAŞIMA ÖLDÜRDÜM

Farkhodjon Yusufova, hasta çocukları için para isteyen eşine bağıran çifti, tek başına öldürdüğünü iddia etti. Ona göre, tartışma alt katta başladı. Mutfaktan bıçak alan adam, çifti yatak odasında öldürdü. Özbekistan’a kaçacaklarını söyleyen adam, bıçağı Kabataş’ta denize attıklarını söyledi.

DENİZDEN 4 BIÇAK ÇIKARILDI

POLİS, çiftin bıçağı attığını söylediği Kabataş iskelesi yakınlarında cinayet aletini aradı. Cinayet bıçağı bulunamasa da, 4 bıçak ve ucu keskin 2 tornavida çıkarıldı.

POLİS ADIM ADIM ÇİFTİN PEŞİNDEYDİ

POLİS güvenlik kameralarından Özbek çiftin bindiği taksiye ulaştı. Taksici, arkada oturan erkeğin ellerinin kesik olduğunu, ilk olarak bir Beşiktaş’ta bir eczaneye ardından da özel bir hastaneye gittiklerini anlattı. Polisler hastaneye ve eczaneye gittiklerinde Özbek çift, oradan yeni ayrılmıştı. Çiftin bindiği 2’nci taksi bulundu. Gittikleri Kumkapı’da yakalandılar.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI