radyobir
radyobir

Twitter'a casusluk tepkisi

Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Twitter'in ABD istihbaratından aldığı doğrulanmamış bilgi temelinde Russia Today (RT) televizyonu ve Sputnik radyosunun reklamını engellemeye hazır olmasının kaygı verici sinyal olduğunu belirtti.

28 Ekim 2017 10:11 | Kategori: Dünya

Zaharova, RIA Novosti'ye demecinde, "ABD gizli servislerinin asılsız, hiçbir kanıt ve delil içermeyen raporları ile özel şirketin kararı arasındaki bu bağlantıyı kaydetmek çok önemli. İletişim teknolojileri alanında faaliyet gösteren büyük özel şirket, bu bilginin yayılmasına yardımcı oluyor. Amerikan istihbaratı ve güvenlik güçleri ile iletişim ve bilgi ortamını sağlayan özel şirketler arasındaki bu bağlantı çok kaygı verici" dedi.

Zaharova, sözlerini şöyle sürdürü: "Onlar (ABD istihbaratı) baskısını medya ve özel şirketlere yayıyor. Amerikan istihbaratı, bilgi yayan ve çok sayıda kişisel bilgi depolayan şirketlerden bu yöntemle başka ne elde ediyor acaba?"

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI