radyobir
radyobir

Uçağı çaldı, kendi evine çarpıp intihar etti...

ABD'nin Utah eyaletinde Duane Youd isimli bir kişi aile içi şiddet nedeniyle tutuklanıp serbest kaldıktan birkaç saat sonra, küçük bir uçakla kendi evine çarparak intihar etti. Youd'un evde bulunan karısı ve bir erkek çocuk olaydan yara almadan kurtuldu.

14 Ağustos 2018 05:52 | Kategori: Dünya

ABD'nin Utah eyaletindeki Payson kentinde  yaşayan 47 yaşındaki Duane Youd karısına saldırı suçlamasıyla tutuklanıp kefaletle serbest kaldıktan birkaç saat sonra çaldığı küçük uçakla kendi evine çarptı.

Uçağın çarpmasının ardından evde yangın çıktı. Yetkililer 47 yaşındaki Youd'un hayatını kaybettiğini belirtti. 



Youd'un o sırada evde bulunan karısı ile bir erkek çocuğun ise yara almadan kurtulduğu açıklandı. Çocuğun kimliği açıklanmadı. 

Düşen uçağın diğer evlere ise zarar vermediği de belirtildi. Yetkililer uçağın Spanish Fork havaalanından kalktığını da açıkladı.



UÇAĞI ÇALMADAN ÖNCE BİYOLOJİK ÇOCUKLARINA EVDEN ÇIKMALARINI SÖYLEDİ

Youd'un biyolojik çocukları kaza esnasında evde değildi. Polis, Youd'un uçağı çalmadan önce biyolojik çocuklarını arayarak onlara 'annelerinin evine gitmelerini' söylediğini ve çocukların da öyle yaptığını söyledi.



1 YIL ÖNCE DE AİLE İÇİ ŞİDDETTEN TUTUKLANDI

Youd'un deneyimli bir pilot olduğu ve intiharı sırasında kullandığı çift motorlu Cessna 525 tipi uçağa bu nedenle erişiminin olduğu kaydedildi.

Pilotun bir yıl önce de aile içi şiddet nedeniyle tutuklandığı belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI