radyobir
radyobir

Ülker ve Boyner Starcity AVM'yi satıyor

Yıldız Holding ile Boyner Holding'in ortak olduğu Starcity Alışveriş Merkezi satılıyor. Yüzde 60'ı Murat Ülker'in başkanı olduğu Yıldız Holding'e, yüzde 40'ı Boyner Holding'e ait olan alışveriş merkezine 80 milyon euro değer biçildi.

14 Ağustos 2015 12:03 | Kategori: Ekonomi

46 bin metrekare kiralanabilir alanı olan alışveriş merkezine talip olan iki grup ise Rönesans ve Tahincioğlu. Rönesans Optimum, Kozzy ve Piazza, Tahincioğlu ise Palladium markalarıyla alışveriş merkezi yatırımı yaptı.

Boyner Holding’in geçen yıl yabancı fonlardan gelen teklifleri değerlendirerek hisselerini satacağı söylenmişti.

Boyner iddialar üzerine KAP’a, "Boyner Perakende ve Tekstil Yatırımları A.Ş.’nin bağlı ortaklığı BYN Gayrimenkul Geliştirme A.Ş.’nin yüzde 40’ına sahip olduğu Starcity Alışveriş Merkezi’nin satışı ile ilgili olarak basında bazı haberler yer almıştır. Konuyla ilgili stratejik alternatiflerin değerlendirilmesine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir” açıklamasını yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI