radyobir
radyobir

Ümit Yesin hayatını kaybetti

Birçok dizi ve sinema filminde rol alan ekranların sevilen ismi oyuncu Ümit Yesin, hayata gözlerini yumdu. Acı haberi yakın arkadaşı ve meslektaşı Mustafa Avkıran duyurdu.

19 Mart 2019 13:11 | Güncelleme :19 Mart 2019 15:48 | Kategori: Yaşam

Usta tiyatro ve dizi oyuncusu Ümit Yesin, geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle 1 ay aydır tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

Cenaze namazı yarın (20 Mart) sabah 11:00’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Kadıköy Haldun Taner Sahnesinde düzenlenecek olan törenin ardından öğlen namazına mütakip Şakirin Camii'nde (Altunizade) kılınacak cenaze namazından sonra Ümraniye Ihlamurkuyu mezarlığına defnedilecektir.

65 yaşındaki oyuncu Ümit Yesin’in ölüm haberini oyuncu Mustafa Avkıran, duygusal bir mesaj paylaşarak duyurdu. Mustafa Avkıran sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"İnsan bir ay içinde iki baba birden kaybeder mi? Kaybedermiş. Çok sevdim seni be benim Ümit abim. Devrin daim olsun”

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI