radyobir
radyobir

Bu akşamki maçta beraberiz!..

Evi terk ettiği ileri sürülen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal, "Kesinlikle aptalca! Bu akşamki maçta beraberiz" açıklamasını yaptı. Ünal Aysal da, "Karalama furyası" dedi.

16 Eylül 2014 08:26 | Güncelleme :16 Eylül 2014 15:17 | Kategori:

Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Galatasaray Başkanı Ünal Aysal’ın eşi Fani Aysal’ın evi terk ettiğini ve haftalardır uğramadığını ileri sürdü. Büyük yankı yaratan bu iddiaya her iki taraftan da yanıt geldi.
Ünal Aysal, "Katiyetle doğru değil. Bu akşamki maçta zaten yanımda. Herkes görecek. Her yönden karalama furyası devam ediyor” dedi.

Fani Aysal ise, yaptığı açıklamada, ayrılık iddiası için, "Kesinlikle aptalca! Ben İstanbul’dayım. Bu akşamki maçta olacağım. Çok mutluyuz, bu haber hakkında başka da bir şey demek istemiyorum. Kim gördüyse yanlış görmüş"  ifadesini kullandı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI