radyobir
radyobir

Üniversitede yangın paniği!..

İstanbul Üniversitesi'nin Beyazıt yerleşkesinde yükselen dumanlar panik yarattı. Sabah saatlerinde çok sayıda itfaiye aracı yangına müdahale etmesi için üniversiteye gönderildi. Ancak yangının öğretim üyelerinin yemek yediği bölümdeki mutfakta, 'kontrollü yağ yakımı' olduğu anlaşıldı. Vatandaşlar 'yağları yakmayın' diye sürekli uyarılırken, Türkiye'nin en köklü öğretim kurumunda bu sabah yaşananlar şaşkınlık yarattı. Kullanılmış yağların yakılması sırasında bacanın da tutuştuğu ve ortaya bu sabah İstanbulluları korkutan görüntülerin çıktığı anlaşıldı.

29 Kasım 2017 10:42 | Güncelleme :29 Kasım 2017 11:11 | Kategori: Yaşam

İstanbul Üniversitesi'nin Beyazıt yerleşkesinde akademisyenlerin yemekhanesinin de bulunduğu ek binadan dumanlar yükselince panik yaşandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine itfaiye ekipleri olay yerine sevkedildi.



CNN Türk'ün haberine göre binanın mutfak kısmında atık yağların kontrollü bir şekilde yakılması sırasında dumanlar yükseldi.

 Anadolu Ajansı ise yangının Beyazıt yerleşkesindeki restoranın bacasında çıktığını ve  yangına itfaiye ekiplerinin müdahale ettiğini duyurdu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI