radyobir
radyobir

Ünlü aktöre cinsel saldırı suçlaması

Fransız aktör Gerard Depardieu'nun, cinsel saldırı suçlamasıyla geçirdiği soruşturma kapsamında ifadesinin alındığı açıklandı. Oyuncunun gözaltına alınmasına gerek duyulmadan serbest bırakılmasına karar verildiği duyuruldu.

29 Kasım 2018 08:50 | Güncelleme :29 Kasım 2018 08:56 | Kategori: Dünya

Fransız aktör Gerard Depardieu’nun adı açıklanmayan 22 yaşındaki bir aktrisin kendisini cinsel tacizle suçlamasından sonra soruşturma geçirdiği belirtildi. Fransız ve dünya sinemasının en önemli isimlerinden birisi olan Depardieu’ya karşı suçlama Ağustos ayının sonunda yapıldığı, taciz olayının, Paris’in merkezinde, 7 ve 13 Ağustos tarihlerinde bir evde gerçekleştiği iddia edildi. 

Depardieu iddiaları reddetti 

Ünlü oyuncunun avukatı Herve Temime, "Depardieu kesinlikle herhangi bir saldırıyı, herhangi bir ihlali reddetti" açıklamasını yaptı. Müvekkilinin masumiyetinin kabul edileceğine inandığını söyleyen Temime, "Bu iddialar Depardieu’ya ciddi zararlar veren bir prosedürün uygulanmasına neden oluyor. Azami ılımlılık ve tüm tarafların haklarına saygı duyulmasını istiyoruz” diye konuştu. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI