radyobir
radyobir

Ünlü sanatçı Kayahan hayatını kaybetti

Bir süredir hastanede tedavi altında olan Kayahan yaşamını yitirdi.

03 Nisan 2015 08:59 | Güncelleme :03 Nisan 2015 15:20 | Kategori: Yaşam

Suat Suna twitter hesabından "Bugün kara bir gün... Ben ikinci babamı kaybettim, Türkiye de Büyük Usta'sını... Rahat uyu Kayahan Abi. Unutulmayacaksın..." diyerek acı haberi duyurdu.

23 MART'TAN BU YANA HASTANEDE TEDAVİ GÖRÜYORDU

Yumuşak doku kanserine yakalanan ve kemoterapi gören Kayahan, 23 Mart'ta hastaneye kaldırılmıştı. Ünlü sanatçı, durumunun kötüleşmesi üzerine 25 Mart'ta yoğun bakıma alınmıştı.

Kayahan, 29 Mart’ta 66 yaşına girmişti.

"HAKKINIZI HELAL EDİN" DEMİŞTİ

Kayahan, Nilüfer ile 14 Şubat'ta verdiği konserde "Benden size hakkım helal, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız” sözleri hem eşini hem de meydanı dolduran sevenlerini ağlatmıştı.

Kayahan için yarın sabah Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda bir anma töreni düzenlenecek. Kayahan, Teşvikiye Camii'nde öğle vakit kılınacak cenaze namazının ardından Kanlıca Mezarlığı'na defnedilecek. Kayahan'ın vasiyeti gereği deniz gören bir yere defnedilmek istediği için Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi. Ayrıca sanatçının ailesi cenazeye çelenk göndermek isteyenlerin, çelenk yerine Mehmetçik Vakfı'na bağış yapmalarını istedi.
 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI