radyobir
radyobir

Ünlü yıldız Beşiktaş'a "evet" dedi

Beşiktaş, Dnipro ile kontratı sona eren sol kanat oyuncusu Evgen Konoplyanka'yı transfer etmek için harekete geçti. Çok sayıda dev kulübün talip olduğu 25 yaşındaki oyuncu ilk yıl için imza parasıyla birlikte 4 milyon Euro istiyor. Pazarlıklar sürüyor.

14 Haziran 2015 13:06 | Kategori:

Takımın başına Şenol Güneş’i getiren Beşiktaş’ta tüm gözler artık oyuncu transferinde. Siyah beyazlı kulübün hedefindeyse UEFA Avrupa Ligi finalisti Dnipro’nun sol kanat oyuncusu Evgen Konoplyanka var. Takımının Avrupa Ligi’ndeki başarısında büyük pay sahibi olan 25 yaşındaki Ukranyalı oyuncunu sözleşmesi 30 Haziran’da sona eriyor. UEFA anlaşması gereği bonservissiz oyunculara yönelen Beşiktaş yönetimi, Konoplyanka ile teması kurdu.

GELMEYE SICAK BAKIYOR

Premier Lig’den Tottenham, Serie A’dan Roma ve La Liga’dan da Atletico Madrid ve Valencia’nın peşinde olduğu futbolcuyla görüşen siyah beyazlı yöneticiler, imza parasıyla beraber toplamda 4 milyon Euro talep eden sol kanat ile pazarlıkları sürdürüyor. Konoplyanka, taleplerinin karşılanması halinde hem ligde hem de Avrupa’da hedefleri olan Beşiktaş’ta oynamaya hazır olduğunu söyledi. Güneş’in de Bursaspor’daki gibi golcü bir ekip yaratmak için kanat transferine öncelik vereceği öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI