radyobir
radyobir

Ünlüler buluştu

Zorlu PSM'nin DOT iş birliğiyle hayata geçirdiği, Ajvide Lindqvist'in çok satan romanı ve senaryosunu da kaleme aldığı kült film "Let the Right One In"in sahne uyarlaması (Jack Thorne) "Bırak İçeri Gireyim", önceki akşam Zorlu PSM'de perde açtı.

06 Şubat 2019 15:26 | Kategori: Magazin

Murat Daltaban yönetmenliğinde sezon boyunca sahnede olacak oyunun prömiyerine sanat dünyasından aralarında İlker Kaleli, Uğur Polat, Bülent Emrah Parlak, Cansel Elçin, Zeynep Tuğçe Bayat, Selen Uçer ve Özge Borak’ın da bulunduğu birçok isim katıldı.

"Artık ayıp oluyor”

Uzun bir süre aşk yaşadığı güzel oyuncu Burçin Terzioğlu ile geçtiğimiz aylarda ayrıldıkları öğrenilen İlker Kaleli yeni tarzı ile dikkat çekti. Saç ve sakallarını uzatan İlker Kaleli yeni imajı için "Biraz kendi haline bıraktım ama bazen proje içinde bu şekilde olmam gerekiyor. " dedi.

Burçin Terzioğlu ile ayrılıklarının sebebi olarak,  arkadaşı Ece Dizdar ile aşk yaşadığı iddia edilen İlker Kaleli bu haberlere de açıklık getirdi. İlker Kaleli çıkan haberlere sitem ederken "Artık ayıp oluyor, hayatımda iki defa gördüğüm ve aynı şirketle çalıştığım düzgün ve iyi bir arkadaşımız böyle bir şey tabii ki yok. Geri kalan kısmı da özel onun için bu şekilde kalsın" dedi. Burçin Terzioğlu ile tekrar bir araya gelmeyi isteyip istemediğini sorularına "İyi akşamlar” demekle ile yetindi. 

"Estetik yok”

Oyuncu Özge Borak’ta tiyatro gösterisini izleyen isimler arasındaydı. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Özge Borak, son günlerde paylaştığı fotoğrafta takipçilerinin estetik yaptırdığı yönündeki eleştirilere "Ben bu yaşıma kadar estetik yaptırmadım. Yüzümde hiç estetik yok ama estetiğe karşı değilim. İleride tabii ki gerek görürsem estetik yaptırırım. " diyerek cevap verdi. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI