radyobir
radyobir

Ünlüler galada buluştu

Oyuncu Songül Öden'in Elmas, Zümrüt, Safire, İnci, Yeşim, Firuze ve Mercan adlarında farklı sınıf ve yaş grubundan 7 ayrı kadın karakterini canlandırdığı tek kişilik oyunu 'Lal Hayal'ın prömiyere önceki akşam Uniq İstanbul'da gerçekleşti.

10 Nisan 2019 02:49 | Kategori: Magazin

Yoğun ilginin olduğu oyunu izlemeye gelenler arasında Azra Akın, Arzum Onan, Alper Saldıran, Başak Sayan-Murat Vardal, Begüm Kütük-Erdil Yaşaroğlu, Tanem Sivar, Hamdi Alkan-Selen Görgüzel, Hande Doğandemir, Menderes Samancılar, Mirgün Cabas, Nesrin Cevadzade, Pınar Deniz, Berk Cankat, Sercan Badur, Umut Kurt, Tuba Ünsal gibi ünlü isimler yer aldı.
 
"4 Yıldır Yapımcıyım”
 
Songül Öden ile birlikte oyunun yapımcılığını üstlenen Tuba Ünsal, "Gecenin yapımcısı olarak ayrı bir heyecan yaşıyorum. Hem oyuncu hem yapımcı olarak iki tarafı da görüyorum. 4 yıldır yapımcılık yapıyorum. Yeni bir film çektik. Bir belgeselimiz vardı.” diye konuştu.
 


"Eleştirilere Hazırdım”
 
Selen Görgüzel ve Hamdi Alkan, oyunu izlemeye el ele geldi. ‘İmdat’ şarkısıyla ses getiren Selen Görgüzel, gelen eleştiriler için "Olumlu ve olumsuz yorumlara kendimi hazırlamıştım. Şehrazat’ın şarkısını okumak herkese nasip olmaz. İyi isimler okur. ‘Bu da mı şarkıcı oldu? Bu da mı şarkı söylüyor?’ diyenler var. Ben ilk defa şarkı söylemiyorum. Daha önce bunun eğitimini aldım. Kimseye kendimi ispatlamak zorunda değilim” açıklamasında bulundu.



Hamdi alkan ile zaman zaman boşanma haberleri çıkan Görgüzel, "Evliliğimiz sevgi ve saygı çerçevesinde devam ediyor. Herkese de örnek olmasını dilerim.” diyerek haberleri yalanladı. Eşi Hamdi Alkan’ın kendisine karışmadığını belirten Görgüzel, "Hamdi bana karışmaz sadece fikrini belirtir” dedi. Hamdi Alkan ise esprili ile karışık "Kısacık ve açık giyinmesine kızıyorum ama kıskanmıyorum. Havalar serinledi artık giyme” diyerek eşine gönderme yaptı.



Makyaj Fobisi
 
Nesrin Cevadzade, makyajsız görüntülenince rahatsız oldu. Makyajsız olduğu için konuşmak istemeyen Cevadzade, "Bari bir ruj sürseydim.” dedikten sonra salona geçti.



Hande Doğandemir, dizideki partneri Engin Öztürk ile çıkan aşk haberlerini yalanmadı. Doğandemir, "Öyle bir şey yok. Nereden çıkıyor bende bilmiyorum” dedi.
 


Azra Akın, yakın dostu Söngül Öden’i bu özel gecede yalnız bırakmadı. Heyecanlı olduğunu belirten Azra Akın, "Oğlumla ilgilenmekten Songül’e vakit ayıramadım. Çocuk büyütmek anne olmak muhteşem bir duygu. İlk haftalarda uykusuz kaldığımız oluyordu.” dedi. Hamilelik döneminde aldığı kiloları veremediği gözlenen Akın, "Kilo vermek için çabalıyorum. Önemli olan anne olmak” diye konuştu.



Eşi Erdil Yaşaroğlu ile birlikte oyunu izleyen Begüm Kütük, "Bugün maraton vardı. Sabah koşudaydım. Şimdi de desteğe geldim” dedi.



Başak Sayan - Murat Vardal



Menderes - Fulya Samancılar



Birsin - Tanem Sivar

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI