radyobir
radyobir

Ünlüler "Mahalle"de buluştu

Buğra Gülsoy, Serhat Teoman, Emre Erkan, Selahattin Töz, Hazar Ergüçlü, Selen Öztürk, ve Gökhan Soylu'nun rol aldığı 'Mahalle' filminin özel gösterimi Soho House'da gerçekleşti.

08 Mart 2018 02:04 | Kategori: Magazin

Yapımcılığını Med Yapım ile Get Yapım’ın ortak üstlendiği, Türkiye’nin başarılı genç oyuncularından Buğra Gülsoy ve Serhat Teoman’ın ilk kez yönetmen koltuğuna oturduğu, senaryosunu oyuncu arkadaşları Emre Erkan ile birlikte yazdıkları ve aynı zamanda da rol aldıkları ‘Mahalle’ filmi 9 Mart’ta seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.



Burak Yamantürk, Özge Özpirinççi

Önceki akşamı Soho House’da gerçekleşen filmin özel gösterimine Gökçe Bahadır, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Selin Şekerci,Dolunay Soysert, Leyla Lydia Tuğutlu, Cengiz Bozkurt, Cansu Tosun, Leyla Feray, Eda Ece birçok ünlü isim katıldı.



Cansu Tosun



Cengiz Bozkurt



Eda Ece



Gökçe Bahadır



Hazar Ergüçlü



Leyla Lydia Tugutlu



Selin Şekerci



Serhat Teoman, Leyla Feray

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI