radyobir
radyobir

Ünlüler "Martı"da buluştu!..

Anton Çehov'un kaleme aldığı 'Martı' oyunu önceki akşam Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde sahnelendi. Gonca Vuslateri, Ecem Uzun, Bora Kuzum, Sevil Akı ve Fırat Tanış gibi başarılı birçok oyuncunun rol aldığı oyunu, ünlü isimler izledi.

10 Ocak 2018 02:44 | Güncelleme :10 Ocak 2018 14:39 | Kategori: Kültür & Sanat

Oyunu izlemeye gelenler arasında Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer, Deniz Çakır, Serhat onat yer aldı.

"Çok Mutlu Oldum”

Oyun sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kıvanç Tatlıtuğ, oyuncuları çok başarılı bulduğunu ve oyunu sevdiğini söyledi. Yeni filmi ‘Hadi Be Oğlum’un çekimleri nedeniyle bir süre Kaş’ta bulunan Kıvanç Tatlıtuğ, "Filmi neredeyse tamamladık. Ufak tefek teferruatlar kaldı” dedi. Dünyaca ünlü oyuncu Russell Crowe, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Kıvanç Tatlıtuğ için övgü dolu sözlerde bulunmuş, yakışıklı oyuncu da Crowe’a teşekkür etmişti. Tatlıtuğ, bu konunun hatırlatılması üzerine "Çok mutlu oldum. Karşılıklı cevap verdik zaten” diye konuştu. 



Tam Destek

Oyunda rol olan ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinin oyuncusu Sevil Akı’yı dizi arkadaşları yalnız bırakmadı. Deniz Çakır, Sevinç Gürşen, Ece Hakim oyunu izlemeye gelerek Akı’ya destek verdi.

Bora Kuzum Çılgınlığı

'Vatanım Sensin' dizisinde rol olan Bora Kuzum, oyun sonrası genç kızların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kuzum ile fotoğraf çektirebilmek için uzun kuyruklar oluşturan kızlar, Kuzum' a sevgi gösterisinde bulundu. yaklaşık 1 saat Kuzum'un kulisten çıkmasını bekleyen kalabalık, yakışıklı oyuncuyla bol bol selfie yapıp imza istedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI