radyobir
radyobir

Ünlüler ODTÜ gecesinde buluştu

Türkiye'nin önde gelen üniversitelerinden Orta Doğu Teknik Üniversitesi tarafından "ODTÜ Gecesi", kendi adı ile kez düzenlenen organizasyonda iş ve sanat dünyasından tanınmış ODTÜ mezunları bir araya geldi.

13 Mayıs 2018 19:58 | Kategori: Magazin

İlker Ayrık ve Oylum Talu'nun sunuculuğunu yapacağı gecede, Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin sahne aldı. Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve ODTÜ Geliştirme Vakfı işbirliğindeki "AdımODTÜ" tarafından ilk kez düzenlenen "ODTÜ Gecesi"; önceki akşam Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşti. 

Koç Vakfı ödül aldı!

Gecede ayrıca Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk özel vakfı olarak 17 Ocak 1969'da kurulan Vehbi Koç Vakfı (VKV)'na, ülkemizde eğitimi desteklemek, eğitimde fırsat eşitliği yaratmak üzere yaptıkları faaliyetler ile bir yurt yaptırılarak (3. Yurt) ODTÜ'ye bağışlanması; Ankara Bağ Evi'nin yaşatılması, Vehbi Koç Ankara Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (VEKAM) aracılığıyla gerçekleştirilen projeler, bilimsel toplantı ve etkinlikler, Ankara kütüphanesinin oluşturulması ile Ankara'nın kültürel mirası, kent belleğinin korunması ve kent çalışmaları konularında yaptıkları üstün hizmetler nedeniyle ODTÜ Senatosu Özel Ödülü verildi. Özel ödülü VKV Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Semahat Arsel aldı. Koç Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Y. Koç da geceye katılan isimler arasında yer aldı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI