radyobir
radyobir

Ünlüler outdoor ürünleri tanıtımında

Dünyanın en yüksek kalitede ve sürdürülebilir outdoor markası olan Fjällräven 57 senelik mirasını İsveç Başkonsolosu Therese Hydén'in de katılımıyla önceki akşam İsveç Sarayı'nda tanıttı.Davete katılanlar arasında Öykü Serter, Bade İşcil, Nihat Odabaşı, Ayşe Boyner, Seda Güven ve Oben Budak gibi isimler katıldı.

02 Kasım 2017 13:21 | Kategori: Magazin

İsveç’in en köklü markalarından Fjällräven, kurulduğu 1960 yılından beri fonksiyonelliği ile öne çıkan outdoor ürünleri sunmaya devam ediyor. İlhamını kendi kültüründen alan, doğadan esinlendiği renkleri dikkat çeken tasarımlarla birleştiren markanın montlarından berelerine, çantalarından pantolonlarına her ürün ikonik hale geliyor.

Artık dünyanın her yerinde bilinen ve çok beğenilen "Kanken” çantalar ise Fjällräven’in yüzlerce ürününden sadece biri. 57 senelik serüveninde Fjällräven’in tasarladığı ürünler tek sezona yönelik tasarlanmıyor; tasarlanan her ürün geçmişten günümüze koleksiyonda varlığını sürdürüyor.

Markanın kurucusu Åke Nordin tasarımları ile ilgili olarak "Sizi bundan daha sıcak tutacak olan şey, büyük ihtimalle bir mont olamaz.”  sözleri ile de markanın üstün kalitesini ve iddiasını gözler önüne seriyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI