radyobir
radyobir

Ünlüler tanıtımda buluştu

Ipana 3D White Sen Gülünce Çok Güzelsin kampanyasının lansmanı önceki akşam Nişantaşı Room+Rumours'ta gerçekleşen özel bir partiyle gerçekleşti.

30 Kasım 2017 02:22 | Kategori: Magazin

Gecede Kampanya yüzü Tolga Sarıtaş’ı  Afra Saraçoğlu, Başak Parlak, Sarp Akkaya, Özgür Çevik, Bige Önal, Genco Özak, Nihat Altınkaya,  Cem Belevi, gibi birçok ünlü isim yalnız bırakmazken, lansman sonrası partide  Ozan Doğulu’nun DJ performansıyla eğlenceli anlar yaşandı. 


 
Kampanyayla aynı adı taşıyan "Sen Gülünce Çok Güzelsin" adlı şarkıyı da seslendiren Tolga Sarıtaş partinin ilgi odağı oldu. Lansman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tolga Sarıtaş, "Projenin çıkış noktasının ve amacının çok değerli olduğunu düşünüyorum. Ipana ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bu kampanya ile herkesi gülümseye davet ediyor ve gülümsemenin gücünü bir kez daha ortaya koyuyoruz. Böyle anlamlı bir kampanyanın parçası olduğum için çok mutluyum" dedi. Dizi ile ilgili sorulan soruları Sarıtaş’ın menajeri; "Bu gece özel bir gece bu sorularınızı burada soramazsınız" diyerek yarıda kestirdi. 
 



Tuhafıma gidiyor
 
Geceye katılan isimler arasında ‘’Fazilet hanımın kızları’’ dizisi ile ünlenen Afra Saraçoğlu gazetecilerin sorularını yanıtladı. Saraçoğlu , hakkında aşk dedikoduları çıkan genç oyuncu  Çağlar Ertuğrul ile ilgili "Benim çok yakın arkadaşım oluyor Çağlar, bu tarz şeyler duyunca tuhafıma gidiyor" diyerek haklarında çıkan dedikoduları yalanladı.





Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI