radyobir
radyobir

Unutulmaz Aryalardan

Devlet Opera ve Balesi'nin Atatürk Kültür Merkezi'ndeki programı "Gala Konser" ile devam ediyor. 9 Kasım 2021 akşamı saat: 20.00'de Opera Sahnesi'ndeki konserde, ünlü operaların unutulmaz aryaları seslendirilecek.

08 Kasım 2021 17:05 | Güncelleme :08 Kasım 2021 17:20 | Kategori: Opera ve Bale

Konser programında Giuseppe Verdi’nin La Forza del Destino, Atilla, La Traviata, Aida, Don Carlo ; Georges Bizet’in Carmen;  Giacomo Puccini’nin Tosca, Le Villi, Turandot;  Charles Gounod’un Faust Operalarından aryalar seslendirilecek.

Konserde İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrasını Şef Zdravko Lazarov yönetiyor. Başkemancı ise Oleksandr Samoylenko. 

Aralarında Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü ve Genel Sanat Yönetmeni Murat Karahan, İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdür ve Sanat Yönetmeni Suat Arıkan’ın da olduğu Devlet Opera ve Balesi’nin seçkin solistleri  Seda Aracı Ayazlı, Bülent Bezdüz , Aykut Çınar, Eylem Demirhan Duru, Evren Ekşi, Zafer Erdaş, Nesrin Gönüldağ, Gülbin Günay , Eralp Kıyıcı, Mine Kurtoğlu konserde sahnede olacaklar. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI