radyobir
radyobir

Ustaların türkülerini seslendirdi

Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Ceylan Ertem önceki gece Jolly Joker Beyoğlu'nda sevenlerine muhteşem bir konser verdi.

24 Mart 2019 18:44 | Kategori: Magazin

Tıklım tıklım dolan Jolly Joker sahnesinde Ceylan Ertem "Kovdum" isimli şarkıyla sevenlerini selamladı. Ardı ardına sevilen şarkılarını söyleyen Ertem performansı ile kendisini dinlemeye gelenlerin beğenisini kazandı. Hayranları sanatçının söylediği tüm şarkılara hep bir ağızdan eşlik ettiler. Konserinde hayranlarıyla sık sık sohbet eden Ertem "Seni Senin Gibiler Sevsin albümünden Mabel Matiz'ciğimizin hediye ettiği "Peri" şarkısını okuyacağım." diyerek herkesi ayağa kaldırdı. Çok sevilen performansın ardından da Neşet Ertaş'ın "Gel Sevelim" türküsünü seslendirdi. Ünlü sanatçı Ertaş için "En sevdiğim sanatçı, hastasıyız" diyerek övgüler yağdırdı.

Yaklaşık iki saatlik konserini türküyle kapatan Ceylan Ertem " Çevrenizdeki, başınızdaki, kurtulamadığınız, bir günde kurtulmayı umacağınız, umduğunuz bütün zalımlara çalacağız şimdi." sözleriyle Aşık Mahzuni Şerif'in " Zalım " türküsünü söyledi ve konserini alkışlar eşliğinde noktaladı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI