radyobir
radyobir

Vagner Love, G. Saray'ın kapısından dönmüş!..

Aytemiz Alanyaspor ile iki sezondur gösterdiği performans ve attığı gollerle konuşulan yıldız golcü Vagner Love'ın Galatasaray'ın kapısından döndüğü ortaya çıktı.

04 Ekim 2017 13:31 | Kategori:

Vagner Love'un, iki sene önce Monaco'ya gitmeden, Brezilya'da oynadığı Corinthians kulübünden Galatasaray'a transfer olacağı ortaya çıktı. Eğer bu transfer gerçekleşseymiş, G.Saray, 2 milyon Euro bonservis ödeyecek, futbolcu da 2.5 milyon Euro maaş alacakmış.

Love'ın menajeri bu transferin gerçekleşmemesi ile ilgili olarak, "Nedenini en iyi G.Saray İdari Menajeri Cenk Ergün biliyor" demiş. Ergün de bu transferin o dönem takımın başında olan Hamza Hamzaoğlu'na takıldığını açıklamış. Yani Hamza hoca istememiş. Bunun nedeni ise yine o dönem G.Saray'da forma giyen Burak Yılmaz'ın Hamza hoca ile görüşerek, "Bu takıma santrfor mu lazım hocam? Biz bu takımı şampiyon yapmadık mı?" dediği, Hamzaoğlu'nun da bu yüzden Vagner Love'ı istemediği ortaya çıkmış. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI