radyobir
radyobir

Van Damme TV şovu için oyuncu arıyor!..

Jüri üyesi olduğu Fashion TV Model Awards yarışması için önceki gün Antalya'ya gelen Belçikalı yıldızı Jean Claude Van Damme, 'Falconman' adını verdikleri çok büyük bir TV şovu için Türk oyuncu aradıklarını söyledi.

02 Eylül 2018 02:48 | Güncelleme :02 Eylül 2018 12:56 | Kategori: Magazin

Gülay YÜCEL SARIKAYA

Aksiyon  filmlerinin dünyaca ünlü Belçikalı yıldızı Jean Claude Van Damme, Antalya Rixos Sungate Otel'de düzenlenen yarışma öncesi gazetecilerle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle cevaplayan Van Damme, çok büyük bir projeleri olduğunu bunu da ilk kez Türk kamuoyu ile paylaştığını söyledi.

Fashion TV'nin sahibi ve aynı zamanda yarışmayı da organize eden Michel Adam ile gazetecilerin karşısına geçen Van Damme, "Güçlü, savaşçı karaktere sahip Türk oyuncular arıyorum Benimle Facebook'tan iletişime geçebilirler" dedi. 

Türkiye'ye gelmesinin yarışmanın yanı sıra Michel Adam'la gerçekleştirecekleri çok güzel bir proje olduğu ifade eden Van Damme, ''Michel'le beraber çok güzel bir projeye imza atmayı düşünüyoruz. Adı 'Falconman' olacak. Çok büyük bir televizyon şovu olarak planladık Falconman'i. Dünyanın her yerinde işleyeceğimiz bir proje olacak. Bu projede Türk oyuncularda olacak. Erkek ve kadın oyunculara ihtiyacım var'' dedi. Aklında Türk bir isim olmadığı ifade eden Van Damme, ''O isimleri henüz araştırmadık, aklımızda bir isim yok ama sizlerden öneri alabiliriz. Güçlü bir karakter olacak. Bunun için benimle facebook hesabımdan irtibata geçebilirler. Benim güçlü, savaşçı karakterlere ihtiyacım olacak. Öneriniz olur veye irtibata geçerseniz çok mutlu olurum.'' dedi. 

Türk insanını samimi ve içten buluyorum

gazetecilerin, Türkiye'ye bir çok kez gelen bir sanatçı olması nedeniyle, Türkiye'yi ve Türk insanını nasıl bulduğu yönündeki soruya Van Damme, ''Türk insanının büyüleyici bir ilişkisi var. Türk insanlarını çok samimi ve içten buluyorum. Herkesin ayrı bir karakteri var burada kimse birbirine benzemiyor bu durum bana çok farklı geliyor.'' değerlendirmesinde bulundu.  

Türk yemekleri yorumu: 'Fantastik'

Türk mutfağı hakkındaki bir soruya ise Van Damme, ''Fantastik'' diyerek övgü dolu sözler sarf etti. Van Damme, ''Rixos'taki şef bana öyle güzel Türk yemekleri tattırdı ki, hangisinden bahsetsem az olur.Tas kebabını harikaydı özellikle kendi bıçağımla kırarak açmıştım.'' dedi. 

Buraya gelme amacım dostluk ve ilişkiler üzerine kurulu

Türkiye'den bir ev almayı düşünüp düşünmediği sorulan sanatçı, ''Benim buraya gelme amacım dostluk ve ilişkiler üzerine kurulu. Başka bir nedeni yok ama Rixos benim evim gibi oldu zaten. Buradan sizlerin huzurunda Fettah Tamince'ye de teşekkür etmek istiyorum. Kendisiyle tanışma fırsatı bulabildiğim içinde ayrıca mutluyum.'' dedi.  

Benim için final niteliğinde bir filmle geliyorum

2019'da vizyona girecek ve kendisi için final niteliği taşıdığını söylediği 'Tower' (Kule) adlı filminden de söz eden usta aktör; ''Yeni filmimin adı Tower' (Kule) olacak. Savaşçı bir karakteri anlatan bir film olacak. Tayland'dan başlayarak Las Vegas'a kadar uzanan bir macera izleyeceksiniz. Hafızasını kaybeden fakat günler sonra dövüşürken yavaş yavaş hafızını kazanan bir karakteri anlatan bir hikaye olacak. Bu filmi izlerken gerçekçiliği hissedeceksiniz. Filmde, gerçek hayatta da işinin en iyisi olan şampiyon dövüşçülere de yer vereceğim. Yani karakterler gerçek olacak diyebilirim.  Bu filmi kardeşim olan Brucu Lee'ye armağan ediyorum. Aslında Lee'nin bir filminin de benzeri olacak. Bunu ilk kez Türkiye'de açıklıyorum. Bu film benim için gerçekten çok önemli final niteliği taşıyor diyebilirim.'' ifadelerini kullandı. 

Kendi markasını kurmaya hazırlanıyor

Adının baş harflerini taşıyan 'JCVD'yi tekstil markası haline getirerek Türkiye pazarına da giriş yapacağı söylentilerinin sorulması üzerine Van Damme, ''Markayı güçlü yapmak için ismim mevcut. Bu işler konusunda uzman birisini buldum. Benim marka değerimle nasıl bir şey çıkarabileceğimizi konuştum. İlerleyen zamanda bunları sizlerle paylaşıyor olacağım.'' dedi. 

Müslüman olduğuna dair çıkan haberlere de açıklık getiren Van Damme, ''Ben orada öyle bir söz etmedim. Benim bütün dinlere karşı saygım var. Yanlış yansıtılmış.'' diyerek 'Müslüman oldu' dedikodularını yalanladı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI