radyobir
radyobir

Van Persie Çin'e gidiyor!..

nkara Ticaret Odası'nda (ATO) sadece 8 yönetim kurulu üyesi değil 5 yedek yönetim kurulu üyesinin de istifa ettiği öğrenildi. Türkiye'nin en büyük ve en güçlü odalarından olan, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da üyesi olduğu Ankara Ticaret Odası'nda istifa depreminin nasıl sonuçlanacağı merak ediliyor. Ankara kulislerinde Başkan Salih Bezci'nin de istifa edebileceği, Bezci'nin istifası halinde ise başkanlık koltuğu için en güçlü adayın Osman Gökçek olduğu konuşuluyor. Osman Gökçek de ''ATO Başkanlığı'na aday mısınız?'' sorusuna "Meclis toplantısından önce bir şey söylemem doğru olmaz. Toplantı çıkışında kamuoyuna bir açıklama yapacağım" yanıtını verdi.

27 Ekim 2016 12:37 | Güncelleme :27 Ekim 2016 12:41 | Kategori:

Düşük performansının yanında yıllık 4,9 milyon euro garanti ücreti olan, maç başı aldığı ücretlerle birlikte yıllık maliyeti 6 milyon euro olan RVP, Fenerbahçe için ciddi bir mali yük oluşturuyordu.

Ancak Çin piyasasından gelen teklifler Sarı Lacivertli yönetimin yüzünü güldürdü.

başta Burak Yılmaz'ın takımı Bejing Guoan ve Jiangsu Suning olmak üzere birçok Çin kulübünün Hollandalı yıldızla ilgilendiği ve menajeri ile Fenerbahçe Kulübü'nün temasa geçtiği öğrenildi.

RVP'nin yıllık maliyetinin yükünü sırtından atmak isteyen yönetim, bunun karşılığında bunun karşılığında az bir bonservis bedeline de razı olacak.

Sarı Lacivertli yönetim, Sezon başında Premier Lig'den gelen teklifleri geri çevirmiş ve bunun için kamuoyundan tepki almıştı. Yönetim bu kez ayağına kadar gelen bu fırsatı kaçırmayacak ve RVP bonservisiyle birlikte satılacak.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI