radyobir
radyobir

Van Persie'de pürüz mü çıktı?..

Fenerbahçe'nin borsaya bildirdiği Robin van Persie transferinde flaş bir gelişme yaşandı.

10 Temmuz 2015 19:41 | Kategori:

Manchester United Menajeri Louis van Gaal, Hollandalı yıldız Robin van Persie'nin transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Hollandalı teknik adam, ''Van Persie'nin gideceğini hissedersek açıklarız. Ama şu an öyle bir şey hissetmiyoruz'' ifadelerini kulandı. Van Gaal, bunun dışında Van Persie'nin, United'da kalacağı veya Fenerbahçe'ye imza atacağı yönünde herhangi bir yorumda bulunmadı.

Bilindiği gibi Sarı-Lacivertli kulüp, uzun süredir peşinden koştuğu Hollandalı golcünün transferi için hem futbolcuyla, hem de kulübüyle görüşmelere başlandığını borsaya bildirmişti.

İtalyan sportif direktör Terraneo, Topuk Yaylası'nda yaptığı açıklamada Van Persie'yi hafta sonunda Türkiye'ye getirmeyi amaçladıklarını vurgulamıştı.

Öte yandan başta İngiliz medyası olmak üzere Avrupa'nın önde gelen basın kuruluşları, Fenerbahçe'nin, Van Persie ile her konuda anlaştığını, deneyimli forvetin Pazar günü İstanbul'a gideceğini duyurmuştu.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI