radyobir
radyobir

Van Persie'nin yerine kim geliyor?..

Fenerbahçe, 18 yaşına basan yeteneği Eljif Elmas'ı ocak ayından itibaren A Takım'da oynatacak. Adı listeden çıkarılacak Robin van Persie ise alacakları karşılığında eski takımı Feyenoord'a gönderilecek.

28 Eylül 2017 14:57 | Kategori:

21.5 milyon Euro’luk maliyetiyle Fenerbahçe’nin bütçesini ciddi anlamda zorlayan van Persie’yle yollar ayrılıyor. Geldiği günden bu yana attığı gollerden çok yaşadığı sakatlıklarla gündemden düşmeyen Hollandalı, ocak ayında sarı-lacivertlilerden ayrılacak.
 
Sadece 170 bin Euro ödenerek Rabotnicki’den transfer edilen Elif Elmas’ı yaşı küçük olduğu için devre arasına kadar oynatamayacak olan F.Bahçe, yabancı kontenjanında yer açabilmek adına RvP’nin biletini kesecek. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın Elmas’ın kumaşını çok beğendiği ve ligin 2. yarısında onu mutlaka oynatmak istediği öğrenilirken, van Persie’nin ise satışına onay verdiği belirtildi.
 
FLÖRT HALİNDE
 
Yaklaşık 1 yıldır eski kulübü Feyenoord’la flört halinde olsa da bir türlü gerçekleşmeyen transferin önünü yönetim açacak. Başkan Aziz Yıldırım, alacakları karşılığında RvP’nin bonservisini eline verece ve ‘Dilediğin zaman ayrılabilirsin’ diyecek. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI