radyobir
radyobir

Ve olaylı dizinin çekimleri başladı!..

Taciz iddialarıyla gündeme gelen 'Yasak Elma' dizisinin yeni sezon çekimlerine başladı. Set ekibi önceki gün Cihangir'de gün boyu çekimlerde bulundu.

30 Ağustos 2018 02:17 | Kategori: Magazin

"Yasak Elma" dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut’un kostüm asistanı Özge Ş’yi sette taciz ettiği iddia edilmişti. Özge Ş. tarafında Talat Bulut’a açılan taciz  davası mahkeme tarafından takipsizlik kararı ile iptal edilmiş, bir üst mahkemeye giden Özge Ş’nin bu talebi de mahkeme tarafından reddedilmişti.

Tüm bu gelişmeler ışığında ‘Yasak Elma’ dizisinin yeni sezon çekimleri önceki gün Cihangir’de başladı. Talat Bulut’un sahnesi olmadığı için sette yer almazken Eda Ece, gün boyu süren çekimlerde kameraların karşısına geçti.



"İlk Gün ki Kararımın Arkasındayım”

Set arası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eda Ece, ilk günkü gibi kararının arkasında olduğunu belirterek şunları söyledi. "Yorumumuzu daha önce yaptık. Dizimiz devam ediyor. Yasak Elma’ya zarar vermek istemiyoruz. Bunun için çok çalıştık. Seti ve oyuncu arkadaşlarımı çok seviyorum. Yasak Elma hepimizin tek bir kişinin değil. Biz profesyonel oyuncu olarak işimizi yapmaya devam edeceğiz. Yaşanan şeyler uluorta yaşanan şeyler değil. Erkek düşmanı olarak konuşmuyoruz. Sevdiğimiz bir sürü erkek arkadaşımız var. Bir kadın olarak empati yapabiliyorum. Benim başıma böyle bir şey geldi diyebilmesi kolay değil. Cesaret gösterdiği ve haksızlığa karşı durduğu bir yerde biz bütün ‘Yasak Elma’ kadınları olarak onun yanında yer aldık. Böyle bir durumda onu yalnız bırakmak istemedik. Bu durumlar çok hassas konular. Kimsenin hiç kimseye isteği dışında dokunma hakkı yok. Ben yine Türkiye’deki tüm kadınların yanındayım. İnşallah Allah böyle olaylar yaşatmasın kimseye. İftira da yaşatmasın ama kadınların kendini koruması biraz zor oluyor. Biz medenice çalışmaya devam edeceğiz. Benim ilk günkü düşüncem aynı”       

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI