radyobir
radyobir

Ve Sonunda Acun Ilıcalı Bebeği Hakkında Konuştu!

Acun bebek, Acun bebeği hakkında, Zeynep Ilıcalı, bebek düştü mü, Acun Ilıcalı kınadı, yalan haber, sunucu Ilıcalı, bebek kimin, bebek Ilıcalıdan mı, acun ve bebeği, Zeynep ve acun Ilıcalı, bodrum bebek, Magazin medyası

16 Temmuz 2014 13:34 | Kategori: Magazin

Bugün magazin medyasında ilginç ve bir o kadar da üzücü bir haber vardı. Bu habere göre Acun Ilıcalı'nın eşi Zeynep Ilıcalı'nın geçen hafta Bodrum'da iki aylık bebeğini düşürdüğü haberiydi. Tüm magazin medyası bu haberin doğruluğunu araştırırken bugün ünlü yapımcı, sunucu ve medya patronu Acun Ilıcalı'dan açıklama geldi. Acun yaptığı konuşmada " İlgili hastaneyi arayıp doğruyu öğrenmek yerine tamamen hayal ürünü bir haber yapılma maksadını anlamış değilim. Bu haberi yapan zihniyeti kınıyorum. Bütün yollara başvuracağım" dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI