radyobir
radyobir

Ver Adebayor'u al Burak Yılmaz'ı

Trabzonspor'da istenmeyen adam ilan edilen Burak Yılmaz, mecburi istikamet olarak yakın arkadaşlarının takımına gidiyor.

22 Kasım 2018 13:41 | Kategori:

Maliyeti nedeniyle Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın sıcak bakmadığı, Fatih Terim'in ise gündemine bile almadığı futbolcuya Abdullah Avcı kucak açtı.

Yaşadığı sorunlar yüzünden mutsuz olan Adebayor'un gidişine ise Burak'ın gelişiyle onay çıkacak. 

Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Togolu futbolcu, sarı-kırmızılı takımda forma giymeye sıcak bakıyor.

Tek sıkıntı 34 yaşındaki tecrübeli golcünün 2.5 yıllık sözleşme talep etmesi.

Sarı-kırmızılılar, 1.5 yıllık sözleşme önereceği Adebayor'a, Başakşehir'de kazandığından daha az ücret vermeyi planlıyor.

Tüm bu gelişmelerin nasıl sonuçlanacağı ise şimdiden merak konusu. 

Burak Yılmaz, Trabzonspor'da taraftar ile diyaloğa girip disiplinsiz hareketler sergilediği gerekçesiyle kadro dışı bırakılmıştı. 

Bu sezon ligde Trabzonspor formasıyla 7 maçta görev alıp 5 kez fileleri sarsan Burak Yımaz'ın adı Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe ile de bir dönem anılmıştı. 

Ancak tecrübeli golcünün, yakın arkadaşları Arda Turan ile Emre Belözoğlu'nun da forma giydiği Başakşehir'e transfer olmaya sıcak baktığı iddia edildi. 

Burak Yılmaz'ın Başakşehir'e gitmesi durumunda Galatasaray'a transferi gündeme gelen Adebayor'un bu sezonki performansı geçen yılı aratacak düzeyde. 

Adebayor geçen sezon Başakşehir formasıyla Süper Lig'de 30 maçta 15 gol, 3 asist üretirken bu sezon ise ligde 8 maçta görev alıp 2 gol, 2 asistle oynadı. 

Adebayor da disiplinsiz hareketler sergileyebilen bir futbolcu. Tecrübeli yıldız son olarak Ekim ayında Togo Milli Takımı'nın maçlarını oynadığı stadın zeminini beğenmediği için iki maça çıkmamış ve bu nedenle milli takımda kadro dışı bırakılmıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI