radyobir
radyobir

Vida transferinde önemli gelişme...

Beşiktaş'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Domagoj Vida konusunda önemli bir gelişme var!

08 Eylül 2017 08:07 | Kategori:

Sözleşmesi ocak ayında bitecek olan Vida için kulübü Dinamo Kiev bir türlü ikna edilemedi. Son dakika değişikliği olmaz ise Hırvat oyuncu ara transferde gelecek.

Beşiktaş Kulübü Domagoj Vida ile ön protokol imzaladı. Hırvat futbolcu ile yönetimin, Eskişehir’deki Hırvatistan-Türkiye karşılaşması öncesinde el sıkıştığı ortaya çıktı. Yapılan protokole göre, resmi imza öncesi anlaşmadan vazgeçen taraf, karşı tarafa 7 milyon Euro tazminat ödeyecek.

Siyah beyazlı yöneticilerin Ukrayna Milli Takımı kampında ziyaret ettiği Vida’nın kulübü Dinamo Kiev ile konuşup ikna etmek için çalışacağını ve transferin son günü gelme ihtimalinin bulunduğunu belirtti.

Transfer Komitesi Başkanı Umut Güner, uzun süredir bu transfer için çalıştıklarını belirterek "Muhtemelen ocak ayında gerçekleşecek” diye konuştu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş’in kadro dışı bıraktığı Pedro Franco’ya TFF Birinci Lig takımı Boluspor’a kiralandı. Karadeniz ekibinin yaptığı açıklamaya göre imzalanan sözleşme 1 yıllık. Öte yandan Karabük maçı hazırlıkları devam etti. Güneş bu maçta Cenk ve Negredo’yu çift forvet olarak ileride beraber oynatmayı planlıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI