radyobir
radyobir

Vida'ya talip üstüne talıp...

Beşiktaşlı Damagoj Vida, Dünya Kupası'nda Hırvatistan forması ile harikalar yaratıyor.

02 Temmuz 2018 14:02 | Kategori:

Çeyrek finalde payı büyük olan Hırvat stoper için Premier League takımları alıcı listesinde. 

Geçen sezonun devre arasında Beşiktaş'a Dinamo Kiev'den bonservissiz transfer olan Domagoj Vida, Dünya Kupası'ndaki çeyrek final performansıyla şimdiden taliplerinin iştahını kabarttı.

Hırvatistan formasıyla Dünya Kupası'nda çok başarılı bir grafik çizen ve takımının değişmezi olan Domagoj Vida'ya Premier Lig'den 2 teklif var.

Cenk Tosun'u 22 milyon euro'ya renklerine bağlayan Everton'ın gözü Domagoj Vida'da... Everton yerel gazeteleri, Hırvat savunmacı için Beşiktaş'a 18 milyon euro'luk dev bir teklifte bulunduğunu yazdı.

Diğer bir iddiaya göre Everton, Vida’ya karşılık Beşiktaş’a Klaassen+ 10 milyon Euro önerdi. Siyah-Beyazlı yönetim bu teklifi değerlendirmek için süre istedi. Ancak bir gerçek var ki Vida, Everton kıskacında...

Hatta Hırvatistan'ın Dünya Kupası'ndan beklenmedik bir yerlere gelmesi durumunda Vida'nın Cenk Tosun'dan daha pahalı bir transfer olacağı da yazılıyor. Öte yandan Vida'ya Leicester City de talip oldu.

29 yaşındaki Vida'nın Beşiktaş'la 2022'ye dek sözleşmesi bulunuyor. Yıldız oyuncu, beş yıl formasını giydiği Dinamo Kiev'den 2017'nin Ocak ayında Beşiktaş'a imza atmıştı.

Beşiktaş, bonservisi elinde olan Vida için Dinamo Kiev'e bonservis ücreti ödemedi. Vida, Beşiktaş'tan yıllık 3 milyon euro maaş alıyor.

Beşiktaş yönetimi de bu yıl maaş giderlerinde indirim planlıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI