radyobir
radyobir

Vizyondan önce filmi izlediler

Başrollerini Engin Akyürek ve Bergüzar Korel'in paylaştığı Ay Yapım ve Medyapım ortak yapımı 'Bir Aşk İki Hayat' filminin özel gösterimi önceki akşam Beyoğlu Soho House'da yapıldı.

13 Şubat 2019 21:32 | Kategori: Magazin

Engin Akyürek ve Bergüzar Korel’i ilk kez bir araya getiren filmin özel gösterimine ünlü isimler akın etti. Geceye Halit Ergenç, Serenay Sarıkaya, Aras Bulut İynemli, Mert ve İdil Fırat, Gökçe Bahadır, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal, Perihan Savaş, Şevval Sam, Rıza Kocaoğlu, Selin Şekerci, Mustafa Uğurlu, Şenay Gürler, Rojda Demirer, Erkan Avcı, Merve Çağıran, Melisa Aslı Pamuk, Alperen Duymaz, Hakan Kurtaş, Erkan Can, Esra Erol, Bestemsu Özdemir, Özgür Çevik, Alper Saldıran, İsmail Demirci, Ferhan Şensoy, Bige Önal, Esra Ruşan ve Sahra Şaş gibi birçok ünlü isim katıldı.

Gösterim öncesi kameraların karşısına geçen filmin oyuncuları soruları yanıtladı. Filmde ‘Mimar Deniz’ karakterini canlandıran Bergüzar Korel, "Bu akşam bitmiş halini izleyeceğim. Hiç izlemedim. Aylardır bekliyoruz. Bu akşam bizim için büyük gün. Umarım seyircinin beklentisini karşılayan, seveceği bir film olur. Gerçek duygularla, samimiyetimizle bir iş yapmaya çalıştık. Aşkın her halini yansıtmaya çalıştık. İnşallah severler.” diye konuştu.

‘Umut’ isimli bir yönetmeni canlandıran Engin Akyürek ise "Güzel bir aşk filmi çektiğimizi düşünüyoruz. Aşık olanların ve aşkı arayanların kendini iyi hissedeceği bir film oldu. İçinde olmaktan çok mutlu olduğum bir film. Seyirciyi bekliyoruz” sözlerine yer verdi.

ÜNLÜLERDEN AŞK YORUMLARI

15 Şubat’ta vizyona girecek olan ‘Bir Aşk İki İnsan’ filmini izlemeye katılan ünlü isimler aşk ve 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili sorulara yanıt verdi.

"Sürpriz Öpücükle de Olabilir”

Halit Ergenç, bu özel günde eşi Bergüzar Korel’i yalnız bırakmadı. 14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili sürprizleri sorulan Ergenç, "Sürpriz yapmayı severim. 14 Şubat olmasıyla alakalı değil. Sürpriz yapmak için illa parayla bir şey almanız gerekmiyor. Sürpriz öpücükle de olabilir. Bir notla da olabilir.” dedi. Ergenç aşkı ise "Hayata geliş sebebimiz” olarak yorumladı. ‘İlk Adım:1919’ filminde Atatürk’ün hayatını canlandıracağı konuşulan Ergenç, bu yöndeki soruya "Henüz bir şey söyleyemiyorum” şeklinde karşılık verdi.

Serenay İçin Aşk ‘Huzur’

Oyuncu Serenay Sarıkaya, gösterime yalnız katıldı. Alice Müzikali ile beğeni toplayan güzel oyuncu, "Çok heyecanlı bir süreçti. Uzun zamandır hazırlanıyorduk. Prömiyerimiz aşırı heyecanlı geçti. Çok güzel şeyler duyduk. Haziran’a kadar devam edeceğiz” diye konuştu. Teklifi ilk duyduğunda çok mutlu olduğunu söyleyen Sarıkaya, "Benim için bulunmaz bir kaftan, sevdiğim her şeyi yapabildiğim bir fırsat oldu. Hepimiz bir rüya yaşıyoruz. Bakalım nereye kadar gidecek” dedi. Filme ilgili konuşan Sarıkaya, "Bergüzar’ı çok çok seviyorum. Her fırsatta bana destek oluyor. Onunla ilgili bir şey olduğunda sorgusuz sualsiz orada olmak istiyorum. Filmi çok merak ediyorum. Heyecanla izleyeceğim” diye konuştu. Sarıkaya "Aşk sizin için ne ifade ediyor?” sorusuna tek kelime ile "Huzur’ yanıtını verdi.

Tarkan Açıklaması

Oyunculuğun yanı sıra müzikte de adından sıkça söz ettiren Gökçe Bahadır, gelen tepkilerin olumlu olduğunu belirterek ilk konserin 16 Mart’ta DasDas’ta olacağını söyledi. Daha önce verdiği bir röportajda Tarkan ile röportaj yapmak istediğini ifade eden Gökçe bahadır, bunun sorulması üzerine "Gazeteci arkadaşlar ‘Kimle düet yapmak istersiniz?’ sorunca bende Tarkan dedim. Tabii ki çok isterim” dedi.

Aşka İki Farlı Bakış

‘Çukur’ dizisinin başarılı oyuncusu Aras Bulut İynemli, filmi izlemeye sevgilisi Bige Önal ile birlikte geldi. Setten çıkıp geldiğini söyleyen Bulut İynemli, "Fragmandan enerjileri çok iyi yansıyor. Heyecanlarına ortak olmaya geldik” dedi. İkiliden Aras Bulut İynemli "Aşkı nasıl tanımlarsınız?” sorusuna "Çok soyut bir şey” yanıtını verirken Bige Önal, Bulut İynemli’nin ‘Sensin de’ sözleriyle "Sensin” dedi. 14 Şubat gününe çok inanmadıklarını açıklayan ikili, "Bu güne kadar hiç kutlamadık. Biraz toplumun dayatması gibi geliyor” şeklinde konuştu.  

Aşka Şiirsel Bir Yorum

Birkan Sokullu ile yeni bir aşka yelken açan Dilan Çiçek Deniz, "İlişkiniz nasıl gidiyor” sorusuna "Çok güzel gidiyor. Her şey yolunda” yanıtını verdi. Çiçek Deniz, aşkı ise Ataol Behramoğlu’nun "Ölümdür yaşanan tek başına, aşk iki kişiliktir” sözleriyle tanımladı.

"Sürpriz Kalsın”

Oyuncu İsmail Demirci, eşi Hande Soral sette olduğu için geceye yalnız katıldı. Sevgililer Günü için plan yaptığını belirten Demirci, "Buradan söyleyemem. Sürpriz kalsın” dedi.

Erkan Can’dan Kıvanç Tatlıtuğ Yorumu

Gösterime katılan Erkan Can, bir süredir hasta olduğunu söyleyerek "Gergedan gribi midir nedir yatağa düşürdü. Neyse ki atlattım” dedi. Can, ‘Çarpışma’ dizisinde birlikte rol aldığı Kıvanç Tatlıtuğ için övgü dolu sözlerde bulundu. Usta oyuncu, "Kıvanç işine çok asılıyor. Çalışıyor. Gerçekten koca koca sayfaları ezber yapıyor. Kıvanç genç bizde bu yaşlarda öyle yapıyorduk ama hakkını teslim etmek lazım” diye konuştu.

Perihan Savaş, 14 Şubat’la ilgili olarak "Benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Aşk bir gün değil her gün yaşanır” dedi.   

İdil’e Şarkı

Mert Fırat ve İdil Fırat, gösterimi izlemeye el ele geldi. Siyahlara bürünen ikili, uyumlu halleriyle dikkat çekti. Müzikte başarılı işlere imza atan oyuncu Mert Fırat, "Çok güzel bir şarkı yaptım, onu da İdil Hanım’a ithaf ettim” dedi.

İlk Kez Bir Etkinlikte Yan Yan

Oyuncu Bestemsu Özdemir ile avukat sevgilisi Nail Gönenli ilk kez bir etkinliğe birlikte katıldı. Objektiflerden kaçan Nail Gönenli, Özdemir ile yan yana görüntülenmek istemedi.

15 Şubat’ta Vizyonda

Senaryosunu Burcu Görgün Toptaş ve Özlem Yılmaz’ın kaleme aldığı, Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmde Engin Akyürek ve Bergüzar Korel dışında İpek Bilgin, Merve Dizdar, Osman Sonant ve Serhat Parıl gibi önemli isimler yer alıyor. Yılın aşk filmi ‘Bir Aşk İki Hayat’ 15 Şubat’ta vizyonda.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI