radyobir
radyobir

Volkan Demirel'in alternatifi bulundu

Çapraz bağları kopan Brezilyalı Fabiano takımdan ayrılınca kaleci arayışına başlayan sarı-lacivertli yöneticilerin, Persepolis forması giyen 24 yaşındaki Alireza Beiranvand'ın transferini bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı. İran Milli Takımı forması da giyen genç file bekçisi ilk etapta 1 yıllığına kiralanacak.

17 Mayıs 2017 13:13 | Kategori:

Transfer çalışmalarına erken başlayan Fenerbahçe dört koldan arayışlarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler önümüzdeki sezon için birçok bölgeye takviye yapacak. Sezon başı kamp çalışmalarına kadar transferi bitirmeyi amaçlayan yönetimin, İranlı kaleci Alireza Beiranvand’ın transferini bitirmek üzere olduğu ortaya çıktı.

Çapraz bağları kopan Brezilyalı Fabiano’nun takımdan ayrılması üzerine harekete geçen Fenerbahçe, kaleci arayışında sürpriz bir isme yöneldi. Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan kaptan Volkan Demirel ile yeniden anlaşmaya varan sarı-lacivertliler, İranlı file bekçisi Beiranvand’ın transferiyle kaleyi daha da sağlama almayı planlıyor.

Volkan Demirel ve Ertuğrul Taşkıran’ın yanına 24 yaşındaki Beiranvand’ı eklemek isteyen yöneticiler bu konudaki çalışmalarına hız verdi. İran Ligi’nde Persepolis takımının formasını giyen yetenekli kalecinin ilk etapta kiralık olarak kadroya katılması düşünülüyor.

Alireza Beiranvand’ın en önemli özelliği ise yaptığı kritik kurtarışların yanı sıra asistleri ve oyunu en geriden başlatması olarak gösteriliyor. Topu oyuna çok çabuk ve etkili biçimde sokabilen genç kaleci, takımı adına hücumu çok hızlı şekilde başlatabiliyor. Başarılı kalecinin takım arkadaşlarına doğrudan asist yaptığı birçok maç da bulunuyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI