radyobir
radyobir

Volkan gidecek, Harun gelecek

Fenerbahçe'yle ilgili bomba haber! Sarı lacivertlilerin kaptanı Volkan Demirel'in gönderildiği yerine Bursaspor'un kalecisi Harun Tekin'le anlaştığı iddia edildi.

13 Mart 2018 13:29 | Güncelleme :13 Mart 2018 21:31 | Kategori:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kupadaki Beşiktaş derbisinde gördüğü gereksiz kırmızı kart nedeniyle çok sinirlendiği Volkan Demirel’e Malatya maçında kaleyi teslim etti. 

Kaptan, kalesine gelen toplam 6 isabetli şutu da kurtararak adeta maçın kahramanı oldu. Gösterdiği bu performansıyla da takımına şampiyonluk yolunda büyük katkı yaptı. Deneyimli file bekçisi 16. maçında 5. kez kalesinde gol görmedi.

Malatya maçında sürpriz bir karara imza atan Kocaman’ın sezon başında Volkan’ın takımdan gönderilmesine engel olduğu da ortaya çıktı. 
 
DEV BULUŞMA KALAMIŞ'TA YAPILDI

Aykut Kocaman, sezon başında  takımda kalanları ve gidenleri belirlemek için yönetici Ali Yıldırım ile Kalamış’ta bir araya geldi. 

Volkan Demirel gidecekler arasındaydı.
 
Bursa’nın kaptanı Harun Tekin kadroya dahil edilecekti. Harun’la ve Bursaspor’la da anlaşılmıştı.  

Ali Yıldırım, Volkan’a da ayrılma kararını iletmişti. Bu karar sonrası 36 yaşındaki file bekçisi Aykut Kocaman ile  görüşerek kalmak istediğini iletti. 
 
Kocaman, bu görüşmeden sonra Başkan Aziz Yıldırım’a "Volkan’la devam etmek istiyorum” istediğinde bulundu. 

Bunun üzerine Harun’dan vazgeçildi ve Volkan’la yola devam kararı alındı. 
 
Böylece takımda kalan Volkan son dönemde gösterdiği performansla takımını sırtlayan oyuncuların arasında yer aldı.

Aykut Kocaman’ın cumartesi günü oynanacak derbi öncesi oyuncusuyla bir kez daha görüşme yaparak sinirlerine hakim olması konusunda uyarılarda bulunacağı öğrenildi.
 
Kaptan ise G.Saray derbisi ile ilgili takım arkadaşlarına bir ritüel haline gelen uyarılarını tekrar edecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI