radyobir
radyobir

Volkan hakkında karar verildi...

Fenerbahçe'de geçtiğimiz Cumartesi günü 90. dakikada yenen golle 1-1 biten Osmanlıspor maçının bitiş düdüğü ile yaşanan kriz, Salı günü teknik direktör Aykut Kocaman'ın Samandıra'da idmana çıkması ile son buldu... Ancak bu 48 saatlik kriz sürecinde yaşananlar; yönetimi, Aykut Kocaman'ı, futbolcuları ve camiayı bir hayli üzdü. Kocaman'ın yaşananların ardından yardımcılarıyla yaptığı toplantıda, takımın içinde bulunduğu durum ve çıkış yollarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduğu bildirildi. Kocaman ayrıca Volkan Demirel için de kararını verdi.

10 Kasım 2017 10:43 | Güncelleme :10 Kasım 2017 11:04 | Kategori:

Kocaman'ın bu toplantıda özellikle Osmanlıspor karşısında kaybedilen 2 puandan çok o akşam kalede müthiş bir performans sergileyen Volkan Demirel'e üzüldüğü öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının yardımcılarına, "6 maç sonra görev verdiğimiz Volkan, yenilen gole kadar çok iyi bir oyun sergiledi. Açıkçası o golü yediğimiz an takıma üzüldüğüm kadar hatta daha fazla Volkan'a üzüldüm. Son zamanlarda idmanlarda oldukça iyi bir Volkan vardı. Çok çalışıyor, ondan fazlasıyla memnunum" dediği kaydedildi.

ÇARESİNİ BULACAĞIM

Osmanlıspor maçı sonrası kendi psikolojisinin de iyi olmadığını, hatta yaptığı açıklamada bunun etkisinin büyük olduğunu kabul eden teknik direktör Aykut Kocaman, yaşanan kötü durumdan çıkmak için en büyük payın kendisine düştüğünü kabul edip, ekibine, "Takımın içinde bulunduğu bu tablonun çözümünü bulacağız. Oyuncularım ve ben kısacası hepimiz psikolojik olarak yıprandık. Öne geçtikten sonra otomatik olarak skoru koruma içgüdüsüyle hareket edilmesi bu takımın en büyük sorunu. Bu dezavantajı ortadan kaldırmamız gerekiyor. Bunu düzeltecek kişi benim ve üzerime düşeni yapacağım" diyerek moral aşıladı.

HEDEF 35 PUAN

17 puanlı Fenerbahçe'de gözler şimdi kalan 6 maça çevrildi. Teknik heyetin hedefi 6'da 6 yaparak ikinci devreye 35 puanla girilmesi. Geri dönüşünün ardından bazı futbolcularla kısa sohbetler yapan Kocaman, "İlk yarıyı 35 puanın altında kapatırsak, şampiyonluk iddiasından söz etmek oldukça zor olur. Ligin üçte birlik bölümü geride kaldı ve bu süreçteki performans hepimizi yıprattı. Yeniden ayağa kalktık demek için devreye 35 puanla girmek zorundayız" diye konuştu. Aykut Kocaman, milli takımlarda olan futbolcularının da dönüşü ile birlikte takımla yapacağı toplantıları artıracak. Sivasspor maçına kadar toplantılar sürecek.

VOLKAN'LA YOLA DEVAM

Osmanlıspor maçındaki puan kaybına rağmen Volkan Demirel'in performansından memnun kalan Fenerbahçe teknik heyeti, Sivasspor karşılaşmasında da eldivenleri, tecrübeli file bekçisine verecek. Sarı-lacivertliler, Volkan'ın kalede olduğu 5 lig maçında 3 beraberlik (Göztepe, Trabzon, Osmanlı), 1 yenilgi (Başakşehir), 1 galibiyet (G.Birliği) aldı. Tecrübeli kaleci Avrupa Ligi'nde 2-1 kazandıkları ve 1-1 biten Sturm Graz maçlarında da forma giydi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI