radyobir
radyobir

Volkan'ın kaderi belli oldu...

Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın teknik direktörlük koltuğuna oturmasının ardından kaptan Volkan Demirel başta olmak üzere kadro dışı bırakılan oyuncularla ilgili de fikir birliğine varıldı...

20 Aralık 2018 12:35 | Kategori:

Ersun Yanal'ın dönüşü ile birlikte Fenerbahçe'de kadro dışılara af gelip gelmeyeceği en çok merak edilen konuydu...

Yanal önceki gün başkan Ali Koç ile birlikte yapılan imza töreninde kendisine yöneltilen bu soruya, "Henüz görevimin üçüncü günündeyim. Antalya maçının ardından daha net ve açık cevaplar verebilirim" yanıtını vermişti.

Yanal'ın kararının Aatif ve Dirar'ın takıma geri dönmesi yönünde olacağı öğrenildi.

İki Faslı oyuncudan faydalanabileceğine inanan Yanal, Volkan Demirel ve Ozan Tufan'ın dönüşlerine ise sıcak bakmıyor.

Ozan'ın devre arasında Süper Lig ekiplerinden Alanya'ya kiralanacağı, kaleci Volkan'ın ise Türkiye'den ayrılacağı gelen bilgiler arasında.

Bu arada Belçika basını Dirar'a, Club Brugge'ün talip olduğunu iddia ediyor. Yönetimin iyi bir teklif karşısında ayrılığa sıcak bakması da gündemde. (Sabah)

Volkan Demirel kadro dışı kalmasının ardından çalışmalarına Fenerbahçe’nin Dereağzı’nda bulunan tesislerinde devam ediyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI