radyobir
radyobir

Volkan Konak sahnedeyken silahlar konuştu

Ünlü şarkıcı Volkan Konak Ataşehir'deki barda sahnedeyken, pompalı tüfekle bara gelen İsmail Ç, barın sahibi olan amcası Nazif Ç'ye, "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız." diyerek ateş açtı. Saldırının ardından İsmail Ç. ve yanında bulunan Seyfi D. kaçtı. Kaçan 2 kişiyi takip eden Metin Y, Ataşehir Diş Hastanesi önünde, kaçan kişilerle kavgaya tutuştu. Bu sırada Metin Y. silahını ateşleyerek Seyfi D'yi bacağından vurdu. İsmail Ç. ve Seyfi D'nin suç kayıtları olduğu ortaya çıktı.

22 Şubat 2018 06:11 | Güncelleme :22 Şubat 2018 11:39 | Kategori:

Olay Volkan Konak'ın, Ali Ağaoğlu, Emel Müftüooğlu ve Elif Kaya gibi ünlü isimlerle birlikte 51. yaşını mekan içerisinde kutladığı sırada meydana geldi.

Ataşehir Andromeda Rezidansın içinde bulunan Shot Bar'da sahne alan Volkan Konak, sahnede şarkı söylerken, bara İsmail Ç. ve Seyfi D. geldi. İsmail Ç, araçtan pompalı tüfekle indi. Barın girişinde barın sahibi olan amcası Nazif Ç'ye, "Vatan haini Volkan Konak'ı niye sahneye çıkardınız." diye bağırdı.



Mermiler barın tavanına isabet etti. İsmail Ç. ve Seyfi D'ye barın girişindeki korumalar müdahale etti. İsmail Ç. ve Seyfi D, daha sonra kaçtı.

2 kişiyi Metin Y. adlı bir kişi takip etti. Ataşehir Diş Hastanesi önünde 2 kişiyi yakalayan Metin Y. ve 2 kişi arasında kavga yaşandı.

Kavga sırasında Metin Y, Seyfi D'yi bacağından vurarak yaraladı. Polis, İsmail Ç. ve Metin Y'yi olaylarda kullandıkları silahlarla yakaladı. Seyfi D. hastaneye kaldırıldı. İsmail Ç'nin 6 kasten yaralama ve ateşli silahlar kanununa muhalefetten suç kaydı çıkarken, Seyfi D'nin tehdit ve hakaretten kaydı çıktı.



Polis soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

BENİMLE ALAKASI YOK OLAYIN

Sosyal medyada kısa sürede yayılan saldırı teşebbüsü üzerine Volkan Konak'ın yapımcısı Polat Yağcı ve şarkıcı Koray Avcı mekana geldi. Olayın üzerinden yaklaşık 40-45 dakika geçtikten sonra Volkan Konak basın mensuplarının karşısına çıktı. Usta sanatçı "Olayın benle alakası yok arkadaşlar. Alkollü olan mekanlarda olur böyle şeyler. Biri gelmiş havaya ateş etmiş, bana yazıp, çizmişler. Ben zaten sahnedeydim, haberim bile yok. O yüzden sorun yok. Ailem de çok üzgün, yanlış haberler internet de dolaşıyor. Ben sahnedeydim şarkı söylüyordum, yaş günüm vardı, dostlarımlaydım. Bu olayın benimle hiçbir alakası yoktur" dedi.



VATAN HAİNLİĞİ BANA YAKIŞMAZ

Muhabirlerin "Size vatan haini deyip ateş açıldığı söyleniyor" sözlerine Konak, "O cümle bana yakışmaz zaten, o yanlış bir haber. Tüm dostlarım burada. Polat Yağcı, Ali Ağaoğlu, Koray Avcı hepsi burada. Ama vatan hainliği cümlesi bize yakışmaz" şeklinde cevap verdi.

Mekandan çıkan Koray Avcı ve Elif Kaya gibi ünlü isimler "Bu olayın Volkan Konak'la alakası yok. Biz içeride güzelce eğlendik. Horon bile teptik. Yaşanan olayda korkmuş insanlar ama durum Volkan abiyle alakasız" şeklinde konuştular.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI