radyobir
radyobir

Volkan'la ilgili karar belli oldu...

Sarı lacivertli takımda bu sezon yediği hatalı gollerle kulübeye mahkum olan tecrübeli eldiven için Aykut Kocaman kararını yönetim bildirdi.

13 Ekim 2017 12:27 | Kategori:

Fenerbahçe'de bu sezon tartışılan isimlerin başında tecrübeli kaleci Volkan Demirel geliyor... Sezona çok kötü bir başlangıç yapan ve beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen sarı lacivertlilerde Volkan Demirel yediği hatalı gollerle alınan kötü sonuçlarda başrolü oynayan isimlerden olmuştu... Yedek kulübesine mahkum olan tecrübeli eldiven için Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman flaş bir karar aldı ve bunu da yönetime bildirdi...

Fenerbahçe'de sezona çok kötü başlayan ve formasını Carlos Kameni'ye kaptıran Volkan Demirel'le teknik direktör Aykut Kocaman bir görüşme yaptı. Kendisine, Türkiye'nin en iyi kalecisi olduğunu söyledi, yaşananları bir kenara bırakarak çalışmaya devam etmesini istedi.

Kocaman, Volkan'a söylemedi ama yöneticilerle yaptığı görüşmede kaptan için yeni sözleşme talep etti. Sarı-lacivertli hocanın yöneticilerle yaptığı görüşmede Volkan için, "Kendisinden vazgeçildiğini düşündüğü için özgüveni düşük. Emre Belözoğlu'nun başına gelenin kendisinin de başına geleceğine inanıyor. Kendisine yeni bir sözleşme verirsek, bambaşka Volkan olarak dönecektir" ifadelerini kullandığı bildirildi.

Yönetimin Kocaman'a verdiği yanıt ise, "Bu konuyu gündeme alacağız" şeklinde oldu. Sezon başında sözleşmesi sadece 1 yıl uzatılan Volkan Demirel, Fenerbahçe'de 16'ncı sezonunu yaşıyor. 27 Ekim'de 36 yaşına basacak olan kaptan yedek soyunduğu için sarı-lacivertli takımda saha içinde liderlik sorunu yaşanıyor.

İkinci kaptan Mehmet Topal ilk 11'de sahada olduğunda bu görevi üstleniyor; ancak son dönemde Topal da yedeğe düştü, Fenerbahçe'de kaptanlık sorunu daha da derinleşti. Yeni Malatyaspor maçında da Volkan Demirel'in yedek kulübesinde oturması bekleniyor. Kaleyi bir kez daha Kameni koruyacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI