radyobir
radyobir

Wagner Love da gidiyor...

Beşiktaş'a büyük umutlarla gelen ama Şenol Güneş'in son dönemde gözünden düşen tecrübeli oyuncu Talisca Tosic, Mitroviç ve Fabri'nin ardından ayrılıyor.

27 Ağustos 2018 11:41 | Güncelleme :27 Ağustos 2018 11:49 | Kategori:

Fenerbahçe’yi devirip yıllar süren İstanbul takımı fobisine son veren, bu sezon ilk kez galibiyet sevinci yaşayan Göztepe’de gündem transfer... Hedefteki isim ise Vagner Love...

Sarı-Kırmızılılar’da başkan Mehmet Sepil, Sarı- Lacivertliler karşısında takımına etkili futbol oynatan teknik direktör Bayram Bektaş’ı ödüllendirmek için düğmeye bastı. Transferde kadrosuna forvet katmayı planlayan Göztepe’de Beşiktaşlı Vagner Love listenin en başındaki isim.

İzmir ekibi, teknik heyetin de çok istediği Brezilyalı forveti takıma kazandırmak adına tüm şartları zorluyor.

Love da İzmir ekibinin formasını giymeye sıcak bakıyor. Geçen sezon da eski bir Beşiktaşlı Demba Ba, Göztepe'de oynamıştı.

İki tarafın yapacağı görüşmelerin ardından Vagner Love'ın transferinin birkaç gün içinde içinde bitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI