radyobir
radyobir

Wilma Elles imaj değişikliği yaptı

Bir süredir ikizleriyle birlikte Almanya'da yaşayan başarılı oyuncu Wilma Elles, bir Alman prodüksiyonu olan ZDF yapımın 18 bölümlük çekilen internet dizisi "Offscreen" için kamera karşısına geçti.

23 Aralık 2017 12:09 | Kategori: Magazin

Wilma Elles'e , Almanya’da yaşayan Türk oyuncular Sıla Şahin ve Sema Poyraz eşlik etti. Önceki gün ilk bölümü yayınlanan komedi türündeki dizide medya dünyasının arka perdesindeki sırlar anlatılıyor. Wilma Elles, kendi ismiyle yer aldığı projede Sıla Şahin’e rakip başarılı bir oyuncuyu canlandırıyor

Sosyal Medya’dan büyük ilgi

Çekimleri Berlin’de gerçekleşen dizinin çekimleri için  saçlarını Kırmızı Kahverengi’ye boyatan Wilma Elles’in yeni imajı sosyal medyada da  çok konuşuldu, güzel oyuncuya olumlu tepkiler geldi. Wilma Elles, internet projesi için  şunları söyledi; " Çekimler çok keyifli geçti, izlemek için çok heyecanlıyım” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI