radyobir
radyobir

Ya Galatasaray ya Beşiktaş

Alacakları ödenmediği için Onur Kıvrak ile birlikte TFF'ye başvurup sözleşmesinin tek taraflı feshini isteyen Burak Yılmaz'ın devre arasında Galatasaray ya da Beşiktaş'a gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.

12 Aralık 2018 13:54 | Kategori:

Trabzon’da kadro dışı olan Burak Yılmaz, Onur Kıvrak ile birlikte, alacaklarının ödenmemesi gerekçe göstererek noter kanalıyla Türkiye Futbol Federasyonu’na başvururken, iki oyuncu tek taraflı fesih hakkı da talep etti.

Trabzonspor, ihtarnamenin kulübe tebliğinden sonra 30 gün içinde paraları ödemezse Burak ve Onur serbest kalacak. Burak bu hamlesiyle kulüpleri ipleri koparma niyetini açıkça ortaya koyarken, gözler şimdi devre arasında hangi kulübe gideceği sorusuna çevrildi.

Burak için G.Saray ve Beşiktaş’ın adı geçiyor. Fatih Terim’in yeşil ışık yakması halinde G.Saray’a dönme ihtimali bulunuyor. Golcü futbolcunun en ciddi taliplisiyse Beşiktaş. Şenol Güneş’in ısrarla istediği Burak için sezon başında da girişimlerde bulunan siyah beyazlı yönetim, tecrübeli oyuncuyu bu kez kaçırmak istemiyor.

Burak’ın Beşiktaş’a transferindeki en büyük soru işareti ise taraftar tepkisi. Başkan Fikret Orman ve Şenol Güneş, geçen ay Burak ile Londra’da buluşmuştu. Burak’ın diğer talibi ise Başakşehir... Şampiyonluğa oynayan Başakşehir de Burak ile ciddi şekilde ilgileniyor.

Trabzonspor’da geçen ay kadro dışı bırakılan kaleci Onur Kıvrak’ın 2 milyon Euro, Burak Yılmaz’ın ise 1 milyon 600 bin Euro alacağı bulunuyor. Bordo mavili takımın Evkur Yeni Malatyaspor maçında 5-0 yenilmesinin ardından iki oyuncu yönetim kurulu kararıyla süresiz kadro dışı bırakılmıştı.

Burak Yılmaz, daha önce de Trabzonspor taraftarlarına ve teknik direktör Ünal Karaman’a gösterdiği tepkiden ötürü yönetim kurulu tarafından 500 bin lira para cezasına çarptırılmıştı. Bu sezon bordo mavili formayla 7 maça çıkan tecrübeli futbolcu, 5 gol attı.

AĞAOĞLU: GEREĞİ YAPILACAK

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Burak Yılmaz ve Onur Kıvrak’ın alacakları ödenmediği gerekçesiyle ihtarname göndermesi konusunda, "Sorun değil. Gereği neyse yapılacak. Bizim için sürpriz olmadı. 30 günlük bir ihbar süresi var. Yaklaşık 4 milyon Euro alacakları var” dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI